May 5, 2010

konsert double trouble 1 mei | gambar sekitar kejadian part 3

cuba tengok joe...feeling habis...





sambungan entry yang lepas iaitu entry 1, entry 2, entry 3, entry 4 dan entry 5 pasal konsert DT. berpinar-pinar mata den tengok gambar dari bro R Halim Zulkifli.teruja.terasa dapat berkongsi kemeriahan malam tu. yelah...photographer.mesti dapat shoot baik punya, kan?jadi...layan saja...tunggu part 4 pula ye.banyak lagi gambar kat facebook nak digodeh-godeh ni...





p/s:beberapa hari ini konsentrasi dalam berblog hilang..lepas ku tempek gambar cik bulan dan kawan-kawan, ku tempek pula gambar konsert-konsert ini.bolehlah jadi rujukan untuk orang yang search pasal konsert tu kan.yang tak ada tujuan, sila jangan datang kalau taknak muntah hijau...he. dan sekarang begitu banyak membuat auto post...:) dan ini juga auto post...:)

p/s/s:hanya sempat berblogwalking yang pendek...tiba-tiba terasa diri kat dunia lain.fikiran tentang masa depan betul-betul mengacau imiginasi... gagal untuk merancang adalah merancang untuk gagal, betul tak...:(

p/s/s/s:keyword popular hari ini masih lagi tentang konsert double trouble...:)


4 comments:

sekamar rindu said...

salam..

konset yg hebat....tapi sayang tak sempat nak pergi..

embun d tengah malam said...

wah..mesti best kan

enyheartsdiamond said...

amymasih hensem :D

helena's said...

cikhel suke skirt tu..yg merah tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)