Jul 1, 2010

yang hot : scha atau yatt?

ketepikan kontroversi gambar bercuti scha ke BALI dengan kekasih hati, si Awal... ye? dan layan ini....:) (cuci mata.hakhak)




tengok di MEDIAMALAYA tadi... belek-belek jumpa entry vote untuk siapa hot antara scha dan yatt? kau nak tahu siapa lagi hot...? silalah tengok sendiri di sini. tapi, kalau tak tengok result tu pun, aku pasti kau dapat agak siapa, kan? ye tak?




cik bulan:

memang scha tetap pilihan hati aku... keslumberan dia buat aku fun saja tnegok dia. nak-nak dalam APA KATA KAU tu..hakhak. tapi yatt pun okay juga. suara serak-serak basah manja..he..:) bezanya, aku tak pernah dengar kot kontroversi pelik-pelik pasal yatt ni dan dia dah kahwin pun kan..


[kalau suka, klik button like, ye untuk berkongsi di facebook. terima kasih :)]

4 comments:

snowy said...

dua -dua pun rupa elok..hati tiada siapa yang tahu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yatt...
sebab dah kawen mantain...
;)

Peri PiA said...

x pandai menilai hak2 :P

ardinihumaira said...

dni suka scha.. dia comel.. hehe.. suka masa dalam cite bella tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)