Aug 12, 2010

juliza adzlizan | macam anak dara 20-an.patutlah...

semalam aku terbaca gosip di Media Malaya yang tajuknya berbunyi begini Juliza Adzlizan, every day is the same pose. jadi aku pun selak-selaklah entry tu...mak aihhh, inilah dia dikatakan juliza adzlizan tu yang pernah meletup sebab status di faceboook yang sangat 'panas'. ohh dia ni kan hanya...bla.bla.bla....(tak baik mengumpat bulan puasa.hu)

memang bergetah, cantik, seksi macam anak dara 20-an macam sebaya-baya aku.agaknya kalau duduk sebeblah pun, dia boleh gelakkan aku gamaknya... iyelah, kau tengok sendiri gambar-gambar di bawah ni. yang pasti, dulu aku rasa dia tak cantik, tapi sekarang aku rasa dia cantik dan paling penting, dia tak tua-tua. umur dah masuk 45 bhai...ohh sila jangan melopong.tutup mulut anda sakarang dan ingat bahawasanya anda sedang berpuasa...grrrr...


 [kredit kepada Media Malaya.lagi gosip hangat di sana]



dan ini gambar-gambar juliza yang aku ambil dari mukabuku beliau.....




sudah-sudah..penat aku nak copy gambar ni..kalau nak tengok lagi pergi facebook dia eh. juliza adzlizan, itu facebook peribadi dia, tapi bukan kawan pun boleh tengok semua gambar dan wall dia okay... itu gambar-gambar yang aku ambil ialah gambar yang kurang seksi sebab nak jaga mata kamu semua.hehe


gambar dengan anak-anak tu pula sebab nak tunjukkan kat kamu semua yang dia dengan anak dia sebaya je wehh...walawehh, agak-agak boleh jadi macam ini tak kita??huhuhuhu....(aku rasa nak diet serta-merta dan bercerewet-cerewt bab jaga diri dan badan.muahahahhaa)




Notabulan:
mari kita sama-sama cari ramuan awet muda...dan tak tua-tua. supaya nanti bila dah umur 45 tahun rasa tak segan nak cakap, oohhnh i nak sambut birthday i yang ke-45 tahun esok.ohh really??? kata si kawan (geli tekak aku)


Notabintang:
pemakanan vitamin C sangat membantu memelihara kulit selain untuk protection badan....

12 comments:

Kancilbiru said...

owh dia ni memang maintainnnnn kena tanya petua ni...

.::WaNiE::. said...

yeh yeh mantap lagi dia ni :)

♥Hernee Nazir♥ said...

semlm akk tngok die kt wanita hari ini..mmg awet muda la..msti die jage gile2kn..yg die kate die amalkn mnum air masak byk2..

~♥ iella ♥~ said...

cOmey sngguh...cm muda lak tue..tp umur dah 40an...jelesnya...!!!

cik helena said...

haah lah same pose.petua ke apa tu?hahaha

lili *-* said...

Selamat berpuasa~

*My blog*

akuzle said...

bilerlaa kak nok jadi gitu? hahahhaha....

akuzle said...

lagik 1... nk add fren pon dh x bole...eheheh

Hamzah Ian said...

wa.. mmg cun.. mmg nmpak muda..

sugar2 kapas strawberry said...

nk ubah gaya pose gak la..ahakz

tam said...

cik bulan nak ke kalau aku bagi petua penjagaan diri supaya tak nampak tua,.?tips bermutu tinggi ni adalah dari turun temurun tuu...
aku dah klik apa yang patut kat blog cik bulan nihh,nanti kalau2 cik bulan termasuk blog aku,klik le jugak yeee...

Peri PiA said...

nganga :O

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)