Jun 13, 2010

cikgu seks! asyik-asyik seks saja kau nak.

(nak lagi besar.klik kuat-kuat)


ini yang buat aku sentap malam itu. subjek pendidikan seks belum lagi bermula. tak confirm lagi pun bila nak mula atau belum tentu jadi ke tak, kau dah sibuk-sibuk cari cikgu seks ye. hehh, tak sesuai okay!


bang, cikgu hot ada kat sini, cikgu seks tak ada. next blog okay... :P (kalau pasal itu, cepat saja kau nak belajar ye? kenapa, tak cukup terror lagi ke, bang? cubalah cari yang berfaedah sikit...)



cik bulan:

jika ada pun, layakkkah aku yang begitu hot ini mengajar pendidikan seks nanti kiranya ia ditawarkan di sekolah? haha, nonsense okay?

tengah layan Rush Hour 3 masa buat entry ni sambil layan perlawanan pertama 'cawan dunia'... ternganga mulut adik-adik sepupu aku tengok jackie chan. dah rupa ikan flower horn pun ada.....hoho

8 comments:

soffea said...

hehe =)

subject nie tak wujud lagi dlm syllabus kt mesia nie kan. tapi dulu kat IPGM ade blaja, health education; ade skit la ttg sex education.

tapi annoying gila sape yg search tu kan. hahaha. desperate kot? agaga~

ardinihumaira said...

uisk...

bahaya betul keyword tu. hehe

Mr.Z said...

search yang bukan2 je.. apelah orang tu fikir yek.. haha

Liza said...

Cik Bulan, malu nak tanya ni, tp takut sesat jalan.. Camna nak tgk highest keyword tu? I wanna earn more money too!!!

soffya cik bulan said...

soffea,
mmg annoying dik..he

soffya cik bulan said...

dini,
mmg bahaya yop!

soffya cik bulan said...

mr.z, mmg itu je yg
dia fikir...

soffya cik bulan said...

kak liza,
nk buat entry utk akak ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)