Oct 16, 2013

Hanis Zalikha cium hakak!

haha. tajuk mesti gempak aje! verangannnnn..... (muntoh ijo keknis baca ni nihh kahkah).

Dan sebenarnya,
Dah lama tak membaca belog bila dah tak lagi tulis belog, melainkan belog gosip bang nara.

Pastu semalam teringin nak baca belog keknis masa duk tulis belog.
layan satu ke satu nya.

Btw, 
kalau ingat lagi, awok suka tulis sangat pasal dua orang belogger retis dulu....
iaitu HELIZA HELMI (rujuk entry INI) & HANIS ZALIKHA (rujuk entry INI
Sebab?

Sebab dorang punya belog best & fublic figure yang comel & ramah mesra dgn fans!
yer laass.. something fans ni merimaskan (bukan fans mcm hakak ye kahkah) & annoying giteww tapi dorang steady je.

kalau ingat lagi, awok jugak pernah dulu keep in touch dengan Ija tetapi sedikit masa selepas itu lost terus...
apapun, malam ni kalau tidak mimpikan ke BULAN, haraplah mimpi yang besttt lagi walau tak masuk dek akal ...;D
















1 comment:

Crew Fathi said...

Hahahah.. macam2.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)