Jul 16, 2010

sharing : 'Nang it' tertinggi | entry TIPS memang laku

lihat butang ini...



bagi yang tak biasa, ini adalah button untuk nang/dang entry yang di ping di INNIT NUFFNANG. best main benda ni... macam dalam entry yang lepas pasal nang it/dang it ni, ia adalah sebagai tanda kita suka/tak suka atau bagus/tak bagus entry tu...


sepanjang-panjang aku ping blog kat sana, hari ni kot NANG tertinggi yang pernah aku catat, iaitu 13 nang. pastinya, bukan mudah nak dapat nang sejumlah itu sebab sebelum ni biasanya dapat 1-8 saja kota paling tinggi. kenapa boleh tinggi? tentulah sebab ia tentang TIPS, macam tips ini...



 [nak besar lagi, klik kuat-kuat]


kawan, tentang tips memang laku... pasti laku macam pisang panas dan pasti ramai blogger yang tak kenal datang blog kau nanti. tak percaya, cuba kau buat...insyaAllah, menjadi... tapi PING lah seboleh-boleh yang mungkin dan aku syorkan Innit nuffnang ni sebab berbaloi-baloi...:)


tapi, apapun gengblogger tetap nombor 1... :)



Notabulan:
akn sambung part II, tips : perlu bijak bermain dengan keyword (part I)

4 comments:

Hapiz Rahman said...

aku masih setia dengan gengbloggerz, then innit..
pastue mula sekarang ping dekat imcurtain, blogged..

Nama ada hasil. Tapi cuma sikit saja..

ken said...

quite difficult to get nangs =/

Peri PiA said...

nang nak?ok x?

citer siam,hak2

PutraRocker said...

mantop o_O

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)