Jun 28, 2010

sharing : rajinnya nang! | innit nuffnang, jom ping blog!



pernah nang it, dang it tak? kalau rasa nak rasa perasaan meng'nang' dan 'dang', sila ke innit nuffnang. pinglah blog anda di sana...best, tak rugi.  ramai kenalan di situ...ramai blogger yang tak kita pernah kenal akan jumpa dan akan datang blog kita. insyaAllah... (kita pun jangan lupa buat yang sama tau?)


yang paling tak sangka ialah chinese blogger yang menulis dalam bahasa inggeris... fahamkah blogku ini? hakhak, dia nang dan datang komen juga...terima kasih..:)


apa itu nang?apa itu dang? tak faham eh?erm..mudah saja, ingat ni...


kalau suka = nang it!
kalau tak suka = dang it!


suka maksudnya entry tu baguslah.....tak suka maksudnya entry tu tak berapa baguslah...(pada pandangan yang nang/dang. bukan sebab suka tak suka blogger tu okay?) setakat ni suka sangat nang, dan tak pernah sekali lagi pun dang!


yuhuuu!



cik bulan:


kalau aku, tak suka, baik diam-diam saja....sebab orang pun akan faham..kalau ada 5 yang nang, maksudnya ada 5 sajalah yang suka kan...:)

terima kasih kepada yang nang... kalau nak dang entry saya pun tak apa..:) dan terima kasih juga buat nuffnang, sebab sediakan ruangan ini...:)

5 comments:

.::WaNiE::. said...

muahahaha lama tak ping2 blog

~aSHa~ said...

eheheh dah lama tak buat keje ping ping tu..

ardinihumaira said...

dni lom pernah ke innit.. huhu.. teringin juga

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ping2...
;)

Uruchimaru @ kf said...

oh baru tahu ka? slmt bernuffnanger cik bulan.........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)