May 11, 2010

nak beli tiket wayang pun gaduh sampai sejam.he...:D

pernahkah terjadi?hu...bukan gaduh betul pun.loyar buruk je lebih..he.pening.asal nak pergi tengok SCS, rasa macam dah tak ada kat panggung, tapi nak pergi juga.tambah-tambah kat MBO ampang, cepat betul cerita keluar dan masuk.



so, sampai-sampai je memang cerita tu dah tak ada.nak blah bodoh macam tu macam tak berbaloi benar encik M balik kerja cepat-cepat dan rushing pergi sana kan?so...buat-buat keputusan untuk tengok cerita lain.



yang pasti, beliau bukan kaki wayang.jadi, agak pening.sempat dulu, ambil kerusi duduk dan gaduh.bertomoi-tomoi sampai pengsan untuk decided nak tengok apa.lepastu, terpandang gambar bawah ni...



saya kata, ha...yang hijau tu macam awak.ada tanduk (bulatan hijau)

dia kata..eloklah.awak yang hijau yang tu tu....(bulatan ungu)




aksi pergaduhan berterusan sampai pengsan lagi.lepas sejam, baru decided nak tengok THE LOSER.aku dah tengok, tapi pura-pura tak tengok lagi lah.hoho.lepastu, masa masih panjang, jadi pergi makan dulu...




yang geram, dalam panggung...beliau sepeti biasa..melayani beradunya, lena diulit intan...jadi, aku tengok wayang seperti datang seorang.apatah lagi cerita tu dah tengok, aku terasa bengang sampai telinga.tapi bila fikir-fikir mangkuk ni begitu baik hati, melayani karenah aku (datang tengok wayang pun beliau tak sempat balik rumah mandi dulu.sebab takut tak sempat...he), jadi, aku sedikit sejuk hati.




macam orang bodoh pun, macam orang bodoh lah..layan....aku gelak seorang seorang dan aku berangan jadi lara croft tanpa heronya.layan...tapi terasa syok bila bayangkan pegang senapang besar tembak orang laju-laju.haha.kalau dapat tu, aku tembak encik M laju-laju untuk balas dendam.ngee...:D



fakta:
  • cerita ni dah seminggu yang lalu lah...:)
  • hari ni, budak-budak 1 Amal buat jamuan perpisahan...seronok!anyway, thanks!
  • makin terasa bahang-bahang perpisahan...aku tahu, aku yang akan menangis dulu...itu pasti!

pesan cik bulan:
  • maaf dan maaf...agak kurang masa untuk blogwalking, kecuali ke blog royal reader...maaf sangat2 kalau tak datang balik jenguk blog untuk beberapa hari kebelakangan ni, sebab sangat sibuk...sibuk menyempurnakan kerja-kerja terakhir sebagai guru di sini dan menyediakan sesuatu untuk student..:)

17 comments:

embun d tengah malam said...

tiket tu bg i jer lah u..beli jer aper tiket

Cik Akma said...

sobss tak tgk losers lagiii. huwaaa~

ct fad said...

huiss..cam best jerk..tp ,tgu DVD jer..leh gaduh kt umah..hahhaahha

Mr.Z said...

ganas tu gaduh2 sampai pengsan..hehe

sugar2 kapas strawberry said...

ehehehe..sweet la cik bulan ngn en M nih

Aus MeLankoLik said...

hahahak , die same cam aku , suka tidur dalam wayang , hahahak .

~Bloggerina~ said...

SCS tu apa? MBO tu tau la..
xde info kat online ke? i usually bli gsc,kdg2 tgv.dulu2 mesti book online,now dah boleh bli trus-lg senang..xde masa nak queue pjg2 n gaduh..

Legasi Piston Pecah said...

sampai gitu yerrr..
tuh baru beli tiket.

soffya cik bulan said...

embun,
he..ok..akan dtg ye.kalau tk gduh lg la..haha

soffya cik bulan said...

cik akma,
pergi tgk..beshh ;)

soffya cik bulan said...

ct fad,
he...tggu dvd pn tggu lh yop..jnji happy..:)

soffya cik bulan said...

mr.z,
mmg ganas.sm ganas dgn citer tu..he

soffya cik bulan said...

sugar2,
hhehh...mn tang sweetnya.selalu, bleh runtuh meja sbb gaduh n gelak n kena usik ngn encik m.bengang akak

soffya cik bulan said...

aus,
ha..elok lah tu..kau sm.kategori lelaki yg membengangkan.nsb syg...hehh

soffya cik bulan said...

scs...semereh cinta stileto..

he...ku bukan kaki wyg.pergi tu pn sbb nk tgk kerajinan beliau...lyn ke tk..lyn rupanya..he

soffya cik bulan said...

legasi piston pecah,
he...harus.he

Peri PiA said...

har..har..har

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)