Apr 12, 2010

fotogenius betty benafe.salah siapa?









..betty benafe.saya tahu gambar ni dah basi.tapi mahu tempek juga, okay?
terima kasih untuk pakcik google dan telah saya cilok dari blog dini...




hehh.fotogenius?ye...fotogenius saya kira,sebab bukan semua pandai ambil gambar macam tu, kan?dan saya...tak mahu mencaci maki di sini.cuma, sekadar mengikuti perkembangan.ye...bila terjadi satu-satu isu artis yang kita selalu belek-belek, tatap-tatap, puja-puja terkedu jugak, kan?





bukan isu kahwin cerai.bukan isu kena tangkap di kelab.bukan isu mengedar dadah.tapi..isu begini.agak hairan, ini isu dieksploitasikah atau mengeksploitasi?cuba fikir...antara betty, wartawan, blogger yang menulis isu itu, pancaindera, melodi...siapa yang mengeksploitasikan siapa sebenarnya?hehhh T_T






saya mengikuti episod tuding menuding jari ni di melodi semalam. saya seperti biasa.pasti timbul rasa kasihan.tapi...terfikir-fikir, atas dasar apakah gambar-gambar itu diambil jika betty cakap, gambar yang dimahukan pihak itu bukan seperti gambar yang disiarkan oleh kebanyakkan blogger?jadi, sekadar suka-suka saja lah betty bergambar sedemikian?untuk apa?dan untuk koleksi siapa?hehh.lagi buntu.







p/s:mengeksploitasi dan dieksploitasi dalam dunia nyata hari ni adalah perkara biasa.tapi jika ia untuk jalan yang betul,dihalalkan dan saya rasa tak salah..tapi kes betty ni, asa sesiapa mahu jawab?


p/s/s:artis dan dunianya...ramai yang cakap, artis tidak layak menjadi idola @ ikon.kamu rasa bagaimana?apa pendapat kamu...??tapi saya betul-betul minat dengan dato' siti.... :)

17 comments:

cikgadis said...

wow wow dan wow lagi!!!!

eqbalzack said...

saya setuju...artis tidak layak dijadikan idola!

ardinihumaira said...

Kegigihan, ketabahan, keyakinan dan kebolehan dato' siti mengundang rasa kagum dini pada diri beliau :)

Betty...oh betty

Peri PiA said...

kan ade btl nya juge..Artis xlayak dijadikkan idola.

thanks syg,ku cari gmbr ini tapi xjumpe,bkn niat nak iabkan dia.cume ambil pengajaran.

p/s-ku mahu bincang dgn mu fasal topik ini ..bertentang mata...

sugar2 kapas strawberry said...

dah cm org nk buat sarkas je..hihi ;)

naz said...

tapi datuk siti kahwin dengan datuk yang menceraikan isteri pertama nya sebelum kahwin?

shameel Iskandar said...

Mmenag artis tak layak jadi ikon. Byk sgt conyoh giler yg dibuat oleh artis.

NeenaAnuar said...

sendiri buat sendiri tangguh lah kan! tak perlu menuding jari pada org lain kalau ianyer bermula atas diri sendiri... :D

artis as idola? errmm.... tak sesuaiii kottt.. ;)

embun d tengah malam said...

dasyat

.::WaNiE::. said...

setuju dgn artis tak layak dijadikan idola :)

er pasal betty ni, errr entahlah

helena's said...

mengeksploitasi dan dieksploitasi dalam dunia nyata hari ni adalah perkara biasa.<setuju.

sebenarnye bile timbul sebarang issue.cikhel tak terkejut pon..perkara biasa dlm dunia seni mereka..

termasuk lah issue rafiqin tu.

ade kene mengena tak?hehehe

Mr feckry said...

gua suka tenghok,tambah dosa gua.tak apa gua bukan baik sangat.

enyheartsdiamond said...

apa masalah ngn gambar ni? i masih tak faham.. myb i x ekot perkembangan :)

soffya cik bulan said...

cikgadis,
mmg wow.jangan baut aksi macam tu dik :P

soffya cik bulan said...

eqzalback,
bagus...:)

soffya cik bulan said...

sugar2 kapas strawberry,
hee..ada blogger kata kucing kehausan.malu ku dengar...:P

Pipi Muncet said...

dia exploitasi dirinya.
dia diexploitasi oleh org lain jugak utk cekup keuntungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)