Apr 22, 2010

sharing : software lirik lagu

mahu menyanyi seperti berkaraoke...hehh.nak testing-testing suara ke apa kan...untuk meriangkan hati sambil berblog, apa kata download software ni.mudah je...ikut step-step dia eh :)



klik sini...khiang.wordpress. nanti download saja... :)






juga akan keluar lirik lagu ke atas macam lirik warna kuning tu.keluar kat skrin kita.Jadi, jangan pelik pulak.:)




nanti bila dia dah siap download dia keluar macam gambar tu okay.lirik dia pun bergerak-gerak je...ala, macam kat karaoke tu..huhu.jadi, senang lah...kan?



selamat berenjoy...:)




p/s:tapi lepas dah download..dia tanya lah kan nak beli ke tak software tu...so, tak payahlah beli...kan?

p/s/s:esok kena observe lagi...oleh guru pembimbing....huhh...:)

5 comments:

ardinihumaira said...

bestnya ada sofware ^_^

soffya cik bulan said...

aahh....jom lah download..:)

Peri PiA said...

wah canggih ni,rase ketinggalan ;D

soffya cik bulan said...

peri pia,
ala..kita berdua mmg selalu ktinggalan pun..;P

Peri PiA said...

nge~,good job syg

hepi for u :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)