Jul 20, 2010

google pun boleh kira-kira | siri belajar men'google' I

mari mengira dengan bantuan google. nak try tak? cuba tengok google kamu semua sekarang. ye, sekarang. weh, klik la.. www.google.com tu, dan terus keluar papan sekeping tu kan. macam mana? nak kena tunjuk juga... nah, ini macam tambi...


okay, taip kat situ..apa yang kamu nak kira. kononya, nak kira umur kamu tambah umur buah hati kamu, ha, kira (tapi buat apa kira eh, nak tengok serasi ke tak ke? hehh, apa kejadahbendanya...mengarut, mengarut) contoh, aku saja gatal-gatal nak kira umur aku tambah umur encik M, 20+20 (hakhak, muda lagi okay.) macam ni...



dan, kita mesti dapat ni. percaya tak?





google pun boleh kira-kira weh... tak percaya, cuba lagi nombor lain pula. sekarang, kira pula umur kamu darab umur buah hati kamu tu... contoh 20*20, mesti dapat jawapannya nanti. tak percaya, buat sekarang.



eh, apa pandang-pandang, jangan lawan cakap cikgu. karang, kena sumpah. kena TULAH, sia-sia je karang.tak puas hati eh, kelas cikgu belajar yang senang-senang sangat?:P



jangan tanya,
cikgu...nak cari aku darab kau, boleh tak?



aku lempang laju-laju kan nanti. mahu?




Notabulan:
belajar ni dengan abang azrul..katanya belajar dari youtube, tapi tak tahulah dari mana...rajin search lah eh

8 comments:

iqbalsyarie said...

waaahahaaaa...menarik!menarik!Post baru:Ini baru mukaddimah aje

naz said...

haha tak sangka i boleh pulak

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm siti sifir lak ko nieh...
;)

.::WaNiE::. said...

tapi kalau cari no tepon shafie tak jumpe

kahkahkahkahkah

ok gurau over sangat tu.


hihihihi. useful google :)

Uruchimaru @ kf said...

wah hebat..........!

Pelatt said...

gua nak carik num janda.. ada tak?

Shahrul Shaharuddin said...

Google can do everything.. =D

yours
SH

fiD said...

google boleh jadi manus juge, heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)