Jun 22, 2010

scha al yahya & awal ashaari | wow, seronok bercuti ke Bali ye kome?

lihat sendiri gambar-gambar ini... dan buatlah penilaian. 



(gambar kredit ke blog beautiful nara)



walau apapun penilaian kita, yang sahnya ialah 'mereka sedang bercinta' sekarang. usah dinafikan lagi... yang lain-lain, aku tak nak cakap banyak lah. kau orang fikir sendiri tapi jangan cepat assumption bukan-bukan nanti jatuh fitnah. takut aku baca komen-komen kat blog gosip beauiful nara tu. fuhh, agak-agaklah kan...



ya, artis tak layak nak dijadikan role model, tapi dah kita suka tengok dia berlakon, menyanyi...takkan itu salah, kan? bila kita dah suka, tu yang jadi minat...tapi nak jadikan role model tu, tak lah pula kan? role model apanya...baik aku jadikan aku sendiri role model aku...hak hak hak.



cik bulan:

ni BN dapat dari facebook awal sendiri. memang tak beringat betul lah...hai awal...kenapa nak buka peluang untuk orang bikin kontoversi????

7 comments:

Peri PiA said...

mungkin ini sebab nya ku xminat 2 2 ni kot ;P..plastik..tp siapa la daku utk menghentam mereka

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dunia artis...
adoyai...

.::WaNiE::. said...

:-)

hak masing2 kot

tp sebagai artis mungkin ada peminat yg rasa semua benda harus dikongsi dengan peminat

eh ko minat dia ke soffya?

hahahaha tp sy adalah suke scha :)

Nazz@Purple said...

bercinta x bercinta xkisah la..huhuhu hidup dorang. kalo dorang nafi..confem tipu

fiD said...

yup. artis tu sekadar penghibur lara kita,,,

jgn pula kita jdkan role model,huuuh

Uruchimaru @ kf said...

salam cik bulan ini entry yg kita janjikan nanti view ok!

http://tuanuruchimaru.blogspot.com/2010/06/bile-cik-bulan-bertanya.html

Liza said...

Macam dapat agak masa dorg pegi party hari jadi kat one club then kena serbu polis tu.... ikot dorg lah. Life dorg....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)