Jun 22, 2010

bola bawah tudung saji. woow!

 nah, ambik kau! bola untuk kau! cepat letak dalam frame




bila bola bawah tudung saji, kita makan bolalah!
bila bola dalam botol air, kita minum bolalah!
bila bola atas katil, kita tidur bolalah!

eh, boleh ke? fikir 2x. (thinking)


hahaks. ingat lagi tak iklan bola bawah tudung saji adibah Noor? hari ni ada orang search iklan tu dan dapat blog aku, mungkin sebab entry ini.ngee...ingat lagi tak iklan tu? aku suka berdekah-dekah. hak hak hak, memang lawak tak boleh blah!


aku cuba search tapi tak jumpa-jumpa iklan tu, kau ada? bagi aku, kalau ada...:D. bila cakap pasal iklan adibah noor ni, semua iklan dia mulalah nak ingat. lawak kau... nak-nak iklan CEKODOK MONSTER tu



cik bulan:


weh, si dia yang tergugat susah hati tak lalu makan sampai nak balik kampung nak makan masakan umi.hahaks!  aku cakap, kenapa tak bawa semua baju angkat balik kampung?hehh, hantarkan dinda ke rumah bonda.hahaks! (marah dia ni kalau tahu aku bocor rahsia dia.hu)

3 comments:

Peri PiA said...

kah3...=)) ingt2 :P

Waw En M!!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ini la name nye segalanya bola...
;)

ardinihumaira said...

dni nak bocorkan rahsia la..

pssstt psssttt pia kan.. pia kan... ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)