Jul 1, 2010

fesyen bertudung santai di rumah | shawl dan inner syria...


ni kalau di rumah kan, selalu ada kerja-kerja kena kumpul ramai-ramai laki dan perempuan macam ofis kan, tapi malas nak pakai tudung macam pergi ofis kan (konon-konon), jadi pakai tudung macam ni sajalah.... senang, ye tak?




oren dan ungu biji kundang. saja mix and match melampau, pelik tak?hakhak
(muka di rumah seharusnya none make up.he)

tapi kalau heliza memakai begini..mix begini, bau tidak pelik.
hehe..cantik dan putih kau...mana nak pelik...:)


bagaimana cara memakainya?
alah... pakai inner tu... lepas tu letak selendang tapi kasi ke belakang sikit kan.. dan keronsangkan saja di bawah dagu. lepas tu, selempangkan saja lah kedua-dua hujungnya ke belah kiri dan kanan bahu. senang kan?


kalau pakai shawl saja karang simple sangat, jadi mixkan kedua-dua jenis tudung tu supaya lebih menarik..



cik bulan:

cara pakai shawl paling mudah...:) tapi aku tak tahu mix and match tu okay ke tak eh?

3 comments:

enyheartsdiamond said...

eny minat gaya tudung ni :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang pelik kacukakn warna ko tue...
;)

alinac lover said...

oke jgk tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)