Mar 1, 2010

kamiblogger biggest contest!


hari penjoinan contest kot hari ni.ngeh.ngeh.ngeh.;D



jumpa contest ni tadi.jadi, apa kata joinkan diri.sebab...hadiah dia lumayan.dan ia bukan sembarangan contest.tengok tadi ada 41 contestant, hadiah ada 26. hopefully, dapat...hehe. sebab pia suka ni benda-benda babitkan iq.nak test, otak power dan suci lagi tak?;D. tapi soalan mesti berkait dengan dunia blogger kan??syaratnya juga mudah saja dan stepnya juga mudah.KLIK SINI dengan mudah untuk ke contest tersebut. memang semua mudah je.iye.......





hati-hati, tarikh tutup dia...jangan terlambat!kalau tak, kau akan menyesal!
Tarikh tutup pendaftaran ialah 20 mac 2010




series, RUGI tak join!

.
.
.
(bukan kena bayar punnnn!!!;D)

.
.
.
lagi hadiah pulak....bernilai RM3500 dari 9 penaja.hebat tak??
kan dah cakap tadi...wowww, memang HEBAT!




tapi, kita kena jawab soalan setiap hari (mulai hari ini sampai ke hari ke-20). ada 1 soalan setiap hari dari 9 juri.maknanya, 1 darab 9 juri, ada 9 soalanlah setiap hari.20 hari darab 9 soalan, jadi 180 soalan utama. 1 soalan boleh dapat 2 mata, 180 soalan bermakna 360 mata lah.fuyohhhhh...bercabang lah otak pia nanti.tapi takpe...i likeee!!!agaga....;D. jadi, jangan lambat.nanti soalan banyak, pecah kepala pulak.mulalah nak hayun kepala laju-laju kat dinding.bergegar lah flat pinggiran batu caves tu nanti kang ar....tapi pihak pengangjur cakap, soalan senang je, macam makan biji kuaci. Sambil tengok tom-tom bak pun boleh jawab kott....soalan bonus juga ada tau, untuk kumpul mata lebih.tapi...mata dia tak samalah.




isi borang sekarang dan join! jangan fikir susah-susah...pastinya mudah saja!





P/s:mata-mata takde ke?hehe.apapun, nak menang jugak.........=D

27 comments:

fcuteam said...

Soalan akan dikeluarkan tiap-tiap hari, tapi peserta tidak perlu menjawab soalan pada hari soalan dikeluarkan. Peserta perlu menjawab semua soalan yg dikeluarkan sebelum 23 MAC 2010. Sesiapa yang belum mendaftar sila daftar sebelum 20 MAC 2010.

soffya said...

okay bro...
will try to answer the best.hehe =D

kawan2....apa tggu lagi?

cik EPAL said...

macam menarik :)

soffya said...

silalh msuk cik epal...mmg menarik.=)

-N e Y r A- said...

gudluck..meh dtg komen.. http://www.ieyra.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

[♣]sara®sites™ said...

good luck.. komen sini gak..
http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html
hehe.. :)

Maryam said...

Salam....
good luck...
jom komen cni...
hehehe...
tq...

http://shop4islam.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

soffya said...
This comment has been removed by the author.
hanis said...

Jom tolong2..

http://detikhatialeeya.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html


TQ..

kakngah said...

gud luck bebeh!!~

http://aslindaa.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

@adlynna@ said...

gud lux..
;)

http://paraparapets.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

ila-ali said...

gd luck to you soffya...moga menang! nanti boleh blanja kawan2 :)

tricksrex said...

singgah tinggal komen..
all da best ya!

http://trexmakancicak.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

Rosli Arof Of The Story said...

gd luck pada yg join this contest :-)

Green Apple said...

i wish gud luck to u...

btw... jum2 visit my blog n leave some komen ya....hihi

http://applegreengirl.blogspot.com/2010/02/kami-blogger-biggest-contest.html

imanmom said...

salam kenal n good luck..

memey said...

woit!! tarikh tutup ye bday aku lerrr!!!

soffya said...
This comment has been removed by the author.
soffya said...

thanks a lot ila ali..
ngeee...boleh saja kalau dah menang kan?

soffya said...

trickserex,
okay, nanti saya singgah okay.mekacih

soffya said...
This comment has been removed by the author.
soffya said...

imanmom,
salam kenal juga...terima kasih ye

soffya said...

memey,
huhu...nanti kita celecbrate eh.tu pun kalu aku menang la..jadi mu kena kena cari pengomen banyk sikit la..hu

Studiokini said...

http://studiokini.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

jom jawab

soffya said...
This comment has been removed by the author.
Mabuk! said...

Gud Luck 4 the contest~
j0m k0men-meng0men#

http://mabukloveacustic.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

soffya said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)