Mar 29, 2010

yang ni memang betul-betul pelik.juga jelik.

ha,yang ni memang betul-betul pelik.bercinta tak ingat dunia.kecil-kecil lagi belum apa-apa dah menggatal tak pasal-pasal...sentap juga la cikgu wehh.dulu kita gatal juga, tapi tidaklah serupa ini...hu.



orang sibuk jawab ujian, kau sibuk nak bercinta!kau bikin cikgu marah....!!!agak-agak lah...takkan fius otaa kau dah longgar, sampai tak boleh fikir..,.hehh.tapi saya tak adalah cakap macam tu kat dia.cuma, bagi renungan tajam yang halus amat (T_T)




ceritanya, masa jawab ujian hari tu, saya tak perasan dua orang pelajar perempuan ni duduk pass-pass kertas.lama tu baru perasan.yelah, dulu pun kita guna pelbagai tektik kotor untuk bermuslihat kan.cehhh!tengah-tengah pia duk bercakap depan, bagi tips sikit lah untuk mereka, sempat lagi tu pass up.hu...silap lah kau!mata cikgu meskipun rabun-rabun ayam, tapi kadang-kadang boleh jadi macam mata helang waktu malam, tahu! at first, saya ingatkan meniru.saya pun pergi lah, minta kertas tu.mula-mula dia taknak bagi, dan saya minta juga.last tu, dia pun bagi.




berkerut dahi aku baca....mak aihhh, tengah-tengah exam begini pun sempat lagi bercinta!depan saya pula tu.geli je baca wehh....kelakar pun ada.huu...kamu tahu apa dia tulis dan bincangkan?lihat sini...





saya tolong tuliskan balik ye apa mereka cakap ye.sila gelak dengan sopan...hoho


alia masa kat koperasi semalam kan adham ada dia kata fuhyo gila ar kan pastu dia ada x senyum kat aku masa dia ckp tu?


x nap pulak we ko rasa nazrin ngan aku ok x

ok sangat.aku jwb jujur?

ye ke tapi aku hitam sikit jela dia putih cute pulak tu

ok lah tu!wei ko ada nmpk adham x?dan ko rasa fikri suka x dekat aku?jgn jwb x tau.please jwb lah

wei, ko rasa aku patut pilih adham ke fikri?
adham ngan fauzah:74%
fikri ngan fauzah:60%




kelakar tak?tang part ni yang tak boleh blah betul..

ye ke tapi aku hitam sikit jela dia putih cute pulak tu




nak keluar air mata saya baca...sebab pelik, jelik, kelakar, berasa bengong dan sebagainya.he...itu baru tingkatan satu, agak-agak lah kalau pelajar tingkatan limanya macam mana ye? kalau kamu di tempat saya, apa kamu bikin?hishh....kalau saya kat sekolah dulu, mahu berusung masuk bilik guru disiplin, lepastu kena dengar ceramah free sampai merah telinga, tak pun makan penampar laju-laju.hoho...





p/s:hari ini hari isnin..ke sekolah seperti biasa.ada tips untuk lebih kekal garang depan pelajar?


p/s/s:Sempat pergi tgk Kl drift 2 dgn encik M. siapa dah tengok cerita tu? angkat tangan!best cerita tu sebab saya suka tengok scha dan aaron...pendek kata semua pelakon memang yang saya minat lah.44 bintang utk filem tu.cayalah!nanti nak ulas sikit.tapi...saya ni jiwa halus.bab ganas-ganas time farid, scha dan faizal kena pukul-pukul tu, maaf la..saya terlepas scene-scene tu sebab saya tutup mata.tak boleh weyy, saya kalau tengok benda macam tu, rasa macam saya yang sakit.eiii...seram.terasa ngilu sampai ke hati..ishh.tapi part jiwang gila tahap dewa pun ada.adoii.time-time nywa di hujung tanduk pun sempat lagi jiwang. part sedih gila pun ada...kuar air mata den.haha...lawak-lawak.tak boleh blah betul kalau cerita pasal persahabatan ni...naik bulu roma.touching.(^,^)


zack:kau jangn perasan aku syok kak kau.sore pun macam rimau! (haha..suara scha macam harimau da...)


30 comments:

Ena said...

salam kenal & ziarah kembali..

org kemamag rupenyer.. se negeri rupenyer kite nie.. cume lain daerah & tempat kelahiran saje... :)
Cikgu ye!.. mrmm.. tingat pulak kat adik, banag ipar duai yg mengajar dengan pengalaman masing2..

tu la kan.. budak2 zaman skrg! cpat sangat nak mengeyam.. heheh..
dulu zakak umor 13 tahun tu dok main kejar2 lagi dlm kelas.. memg x reti lgsung nak tangkap cintan walaupun akak kire comei jugak la.. keh keh keh.. jgn muntah ye!

Ena said...
This comment has been removed by the author.
Ena said...

alamak.. banyak nau typing error nye.. harap cikgu sofya kite nie paham la ye..

kemamag tu kemamang..
banag tu abang..keh keh keh
zakak tu akak la.. ho3x.. teruk benor typing ku ituw.. larikkkkkss!!

ardinihumaira said...

hikssss kelakar la mereka... takpela.. kalau dilayan budak2 memang saket perot nak gelak.. deen tuh siap cekau budak romance hari tu.. yang kelakarnya.. bukan budak2 tu gelabah.. dia yang gelabah... kihkihkih...

Peri PiA said...

itu la y merisaukan,baru ting.1
Bila dah sweet 17th bagaimana tu..hmm

p/s-ku dah xminat Scha ngee~,xtau mengapa :D

Shafie said...

haha...bleh thn gak bdk2 form 1 ye..

ok sy pilih yg penampar laju2 tu.ekekeke :P
xpe jgn grg sgt gak kdg2..t student tak suke gak. kna lak bdk2 skg jenis rebel.tp bia tegas.

oho da tgk ye..tak aci.

E.L.I.Z.A said...

hahahah tu la pasal..
kecik² dh pandai...k.eli ms form 1 xde pun mcm ni..nerd gitu :P

fikaryna said...

alahai budak2 skang..macam2..masa exam pun sempat lagi..mmg melampau..kalau x terbendung..jadi la yg mcm2 masalah sosial 2..ditegur..lari pulak..kat mana la silapnya eh..

enyheartsdiamond said...

omaigod..kelakar!!!hahahahaaa

soffya cik bulan said...

ena,

sis,
terima kasih menziarah.suka bila ukhwah bermula begini...;)

akak area mana ye?kuala terengganu kah?

he...mesti pengalaman banyak tu.tlg minta sikit tips2 utk pia ni...sesak nafas da...


he, budak2 skrg kak..mahu dimarah, dia bengang dgn kita pulak.nanti boikot...ishh.tersepit.


(T_T).tak muntah, senyum je..hehe.betul apa...;)


sama lah mcm sy kak..selalu typing error sj.ishh

soffya cik bulan said...

ardinihumaira,

he...memang kelakar tahap gaban la.yg tk kelakarnya, cikgu.pening..


deen..deen...kesian utk deen.lain kalai suruh deen cakap kt budak2 tu, romance le lagi.hua3

soffya cik bulan said...

peri pia,

itulah akak...kita ting 2 time nk main2 guling2 lagi la..
tk kurespek begini jadinya student ku

p/s:kenapa syg...ku minat dia.lebih2 lg kini..dia ssempoiiiii sgt...sore mcm rimau tu suke

soffya cik bulan said...

shafie,

bukan je boleh tahan...tak tahan dah tu.hoho


penampar drift tk nak?hehe


tu lah, tk garang kn tk hormat pulak.dah terlebih sporting ni ha


hu..dh, ajak tk nak sgt :P

soffya cik bulan said...

eliza,

kak..kita dan kini sgt berbeza.kita dlu sopan.kini tdk lg...hehh

soffya cik bulan said...

fikaryna,

itulah pasal...

satu lagi mak bapak skrg lah.byk komen dan menyaman..sebabkan kuasa guru dh berkurangan.jd kita tk boleh buat apa lagi dh kak

skrg, nk tegur slh, tk pun slh.akhirnya..mslh sosial berleluasa.salah siapa?

soffya cik bulan said...

enyheartsdiamond,

mmg kelakar dik...dh tgk entry tu sis?

helena's said...

ya ampun..comel gila.!hahaaha dulu masa sekolah tak penah kenal cinta2 nih.abis tu pegi sekolah pon selekeh.laki pandang toleh cepat2 haha

kelaka lah budak2 nih..ko rasa dia suka kat aku tak.jangan jawab taktau.

hahahahahah!

Peri PiA said...

tu la,betepa innocent nya kita waktu itu,ececeh

owh,perangai jantan nya ku suka la hihi

soffya cik bulan said...

cikhel,
wow, cikhel singgah here...hehh

itulah cikhel, pelajar skrg bkn mcm kita dulu2.gedik pun beragak la..setuju yg tu, selekeh dan sempoi yg amt ms sekolah..haha

mmg kelakar..buat cerita ni boleh pecah panggung ni.;D

soffya cik bulan said...

peri pia,
haha...budak comot agknya kita.


ye,sore mcm rimau.haha

Peri PiA said...

comot itu daku
cantik umi kamu :D

ardinihumaira said...

soffya... yang nuffy project tuh kena submit kat form dia sediakan kat instant cash tu... dni submit situ je.. hehe... tatau kalo kena twitter ke ape... dni tader twitter. buat je la kje dni.. tak pernah dapat pon.. haha :p

soffya cik bulan said...

peri pia,

umi kamu?

soffya cik bulan said...

ardinihumaira,

hu...teringin juga nk buat dan terlibat..hehhh

Peri PiA said...

Waa malunya,ku mahu kata cantik itu kamu.

mungkin ku sedang ingatkan umiku dirumah nge~,masih malu ni

soffya cik bulan said...

peri pia,

uiks..itu macam pun ada ke sis..??ngeh3

ish3...silap benar.jika kaukata daku sgt cantik, ye itu betul.hahaks

(sila jgn muntah)

Peri PiA said...

itu adalah benar csyg :P

owh..ku tidak muntah,nge~

cume doakan ku muntah2 ye..

soffya cik bulan said...

peri pia,

ku teringin sgt kamu muntah2.ku tunggu...;)

Peri PiA said...

Amin.....syg..

soffya cik bulan said...

peei pia,

amin...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)