Mar 29, 2010

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

Nak popular?tapi tetap tak popular-popular?dah nak masuk AF, mentor, my starz Lg, tapi kena reject??heee...ini ada berita baik untuk kamu, okay? sesiapa yang ingin popular, dan bila ada peluang untuk popular ni, jangan biarkan dan jangan sia-siakan ia. apatah lagi jika mahu jadi popular seperti Azwan Ali, Niki, Ninie, Cheesie, KY, Shaolin Tiger, dan Joe Lee...jadi, lakukanlah ini! bukan saja popular, malahan kamu dapat melebarkan kerjaya kamu sebagai blogger!



Jangan risau, saya akan ceritakan bagaimana untuk melakukkanya. Tapi yang pasti, ia tentulah dibawa khas oleh Nuffang melalui Project Alpha 3. ingat lagi Project Alpha sesion 1 dulu?malahan, 17 April nanti, season 2 yang mengetengahkan 7 blogger di atas tadi akan berlangsung.jadi, jangan terlambat, kerana edition untuk seasion 3 sedang bermula...



1) buat satu akaun ruumz.kalau dah ada, login saja.tapi mesti akaun kamu la....


2) join group ruumz.


3) kemudian, buat satu video yang begitu kreatif sekali. tapi dalam masa 60 saat saja, bukan 60 minit okay. nanti pengsan pula encik nuffnang nak tengok kamu punya video. selesai, uploadlah video berkenaan ke ruangan album 'auditions'.


4) letak tajuk dan buat sedikit penerangan tentang video hebat kamu itu.boleh juga tag kamu supaya video itu kelihatan di page ruumz kamu.






.......terma dan syarat pula DI SINI




fuyohh, bukan saja popular, jika anda adalah top 3 winner, anda bakal menjadi guest blogger dalam seasion 3 akan datang dan bawa pulang hadiah-hadiah yang berikut...., iaitu:-


1st Prize
- 3 days 2 nights stay at 360Kuching Hotel, Kuching in a Deluxe Room with breakfast for 2 pax
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199

2nd & 3rd Prize
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199




jadi, apa tunggun lagi...??



Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups

4 comments:

Peri PiA said...

sayang,ku ingin join ni
tp tak kreatif,ku doakan kamu menang

tp tak kankamu nak bawa ku terbang ke kuching hehe :P

ardinihumaira said...

gudlak! wow.. kreatifnye.hehe

soffya cik bulan said...

peri pia,

he..join saja syg.ikut sj..okay?atau baut entry seperti ini mggu ini.boleh?

hu, ku tidak join itu syg..ku juga malu.dan tdk kreatif.mana mahu dapat pergi kucing jika tdk join?hehh

soffya cik bulan said...

ardinihumaira,

yelah tu dini.thanks and guf luck juga okay?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)