Mar 28, 2010

catatan dari hati kepada bicara dari bulan

...header kini...


salam,


ehem, ehem...agak lebih sopan dari biasa.cess.wahai blogger seantero dunia (macam fofular je blog.hehh), sila jangan pelik bila lihat blog saya yang berubah wajah 100 peratus.ye..saya bertukar selera sekarang.banyak kali sudah berubah wajah, kini berubah lagi.tapi tagline dan desciptions semua turut berubah.



mengapa?
emm...sebab saya dah lama guna identiti ni untuk blog saya satu lagi.dan, description lama tak sesuai la...sebab, saya hanya bakal guru.jadi, elok tidak digunakan secara meluas title itu, kan?



....dulu...

tajuk dulu:
catatan dari hati


description dulu:
~hanya sebuah blog tentang seorang cikgu, major bahasa Melayu yang dengan suka relanya mengajar PJ.ngeee...(T__T). Ingat pesan cikgu ye murid-murid..."katakanlah jangan ragu, asal saja ia dari hatimu...~


profile diri dulu:
hanya seorang cikgu bahasa Melayu. yang gatal-gatal pergi mengajar PJ.hoho. walaupun kadang-kadang menulis dengan agak skema tahap gaban, tapi jarang-jarang sangat dapat menulis secara berhemah, berwacana dan bermetafora bagai...minta ampun kepada encik tatabahasa.:D.apa saja dari hati,tulis saja...kasi pecahlahhhh!!





itu dulu..sekarang, ialah apa yang kamu lihat kini.cantik tak?harap kalian suka..dan dapat menambah pengunjung ke sini....(",)




sekian, pengumuman hari ini.terima kasih. (T_T)


p/s:tak reti lah nak guna windows 7 ni.print screen tak reti nak paste.tak ada button paste kat paint pun...(huh, senaknya saya ni, kan?).anyway, thanks to encik shafie sebab tolong edit header saya biar betul letak duduknya.mekacih...kalau ada kesempatan, saya belanja mcd ehh?he...


p/s/s:owh, semua dah tukar baru ni..gambar je belum.ok, will do.:)


p/s/s/s:hari ini hari ahad.hajat hati mahu pergi nonton...mahu ikut?

15 comments:

Shafie said...

nak paste [CTRL + V]
act button paste tu ade kt sblh kiri ats.tak jauh ngn icon bentuk gunting (cut)
bentuk cm file buku nota tu.ehe.
(kalau win 7 r..)

soffya cik bulan said...

sudah ditekan2 button tu..tehn dai ckp paste from.mana mau, kan???

p/s:incik, buta it sgtkah saya ini??hu..malu

Peri PiA said...

cantik,mau menonton apa dan dimana syg?

cik EPAL said...

mahu nonton cerita apa tu?? :D

YobSumo said...

hai cikgu.

boleh betulkan tatabahasa saya?

soffya cik bulan said...

peri pia,
hu..sis, sudah lewat bnr dirimu menanyakannya...pukul 5 td sudah keluar lh syg...:)

soffya cik bulan said...

cik epal,
mahu nonton kl drift..teringin tgk scha sgt...juga aaron

dan td, hjt tlh sampai..suka :D

soffya cik bulan said...

yobsumo,
hai...hu, insy, buleh aje...;D
kalau slh, kita pakat2 tunjukkan,b buleh?

ahmad said...

dia dah tukar lagu tu....yang lagu lamak best jugak dengar...kkkkk kl drif....hehehe

soffya cik bulan said...

ahmad,
hoho...main2 kamu ye...kutuk sy le tu..he

dh tgk kl drift?

Peri PiA said...

owh ku terlewt rupenya
menonton bersama?ekeke :P

soffya cik bulan said...

peri pia,
hu..usah ditanya...;P

Peri PiA said...

hihi :P
mlm ni ade cerita P.RAMLEE 3 Abdul
ditv 2 :P

soffya cik bulan said...

peri pia,
fuyohh...best tu.
thanks sebab ingatkan eh...;)

Peri PiA said...

hahaha safia syg..tau kan kenapa P.RAMLEE huruf besar? :P

mari kite tonton sama2 eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)