Mar 7, 2011

pakej sakit perut

okey, hari ni m.c. tiba-tiba. dari semalam aku rasa perut ni seakan-akan pelik. bukan cirit-birit. tetapi selalu nak ke tandas, means membuang. nak kata selalu tak lah kerap sangat-sangat, tetapi agak kerap bagi orang yang jarang membuang macam aku :S.


gastrik pulak paras biasa. under control, tak macam selalu. muntah tak ada. tak macam selalu jugak. selalu pakej lengkap. gastrik. angin. cirit-birit. muntah. pakej sakit perut nihh :|


so, semalam aku tak dapat tidur. perut aku tak sedap. dalam pukul 5 lebih macam tu baru dapat tidur. bangun, mata aku bengkak... perut tak selesa, berulang ke tandas, badan tak bermaya, so, aku decided untuk m.c hari ni. ke klinik lah jawabnya...


doktor chek up. so, dapat ubat yang sama... sakit perut. gastrik. angin. cirit-birit. cuma yang tak dapat ialah ubat muntah. balik ingat nak sambung tidur tetapi telefon ni banyaknya yang menggangu. aku tak boleh dengar bunyi. jawabnya asyik terkejut....


m.c pun tak senang......


rindu pulak kat budak-budak kat sekolah. baru je hari ni nak bagi buku untuk tabung kata dorang yang aku beli sabtu kelmarin...


rindu jugak kat depa nihh. peel sorang-sorang menggelikan hati :S
gambar masa hari sambutan maulidur rasul hari tu...

IKLAN:
JOM JOIN HEARTBEAT! BERBALOI-BALOI. SANGAT CEPAT DAPAT INCOME!
BOLEH JUGA TEMPAH HADIAH MENARIK DI HEARTBEAT!
KLIK LINK KAT BAWAH OKEH :)




16 comments:

liyana said...

take care yer :)

AiDa AzRyN said...

semoga cepat sembuh! :)

sugar2 kapas strawberry said...

get well soon akk :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

senyum lebar semua yg last tue...
hehhee..

Dda Ly said...

sakit perut pon ade pakej yeE? :)

meh ke rumah..

~air tangan ibu~

keep in touch ye..♥♥♥

tini said...

salam safia..tini kenal yg depan sekali tu..fatem kan?die satu mrsmkt ngn tini dulu..xsangke mengajar stau school ngn safia..=)

Belleza~ said...

cikgu kalau sakit pun kena cuti la kak.semoga cepat sembuh.take care!

Peri PiA said...

take care :(

akak pon skt perut mgu lps

soffya cik bulan said...

liyana,
mekacih ye :)

soffya cik bulan said...

aida,
alhmdulillah, dh sembuh. berkat doa kalian :)

soffya cik bulan said...

SSKS,
tq dear :)

soffya cik bulan said...

ceroi,
he. entah ape2 kan..

soffya cik bulan said...

dda,
eh ada..hehe

soffya cik bulan said...

tini,
aah, dia duk sblh aje.
baru je nikah tu...

soffya cik bulan said...

belleza,
yup...sbb tu m.c dear...
tp mcm tkut gk lah..sbb guru baru kan..he

soffya cik bulan said...

peri pia,
npe kak, ciri birit gak ek? he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)