Apr 22, 2010

lelaki ohh lelaki...




ini adalah lelaki fesyen dia ni. saya cilok dari pages beliau kerana sangat tertarik dengan entry itu.ye..sebab pernah mengenali lelaki sebegini.kamu, kalau punya lelaki begini, bagaimana ye untuk kita fahami dia? nak coklat, dapat puting baby je.nak suruh pujuk, dia buat-buat lah tak faham.kena juga cakap...woii, pujuk cepat!!!



tapi cara begitu juga membahagiakan...kan?he...:) sweet... :) sekarang pun sedang memiliki teman sebegini...huhh, bantai gelak hari-hari..sebab dia memang lah mangkuk tak ingat betullah.nak mengenakan saya hari-hari...ptuih, ptuih.encik M, feel dare to post about u hari ni lah...haha :)kalau kamu baca lepas ni pun, ada aku kesah?hehh :P



p/s:hidup ni penuh warna-warni bak kata embun..jadi, orang juga ada macam itu macam ini.lain padang lain belalang kan?

p/s/s:motif cerita ini? :)

11 comments:

sekamar rindu said...

salam....

ada jugak lelaki mcm tu..nampak mcm tak kena je hubungan tu..

Peri PiA said...

nti ku bace k,

gagal la project alpha ku..video xdpt letak..youtube kena sekat dipejabat ni :'( T_T

helena's said...

ex saya dulu camni lah..

sampai masa tgh marah cikhel cakap saay tgh marah nih,,kalau tak dia tak paham..hahahaha sabar jelah

fiD said...

mak aihg! cool la... jrg laki camni ayatnye

penaberkala said...

menarik entri tuh
haha, slumber rock je

soffya cik bulan said...

sekamar rindu,
wsalam dik,
he...biasalh dik, ada macam2 org kan..:)

peri pia,
okay2, nanti baca eh...:)

ala, try again ye syg :)

soffya cik bulan said...

helena's,
hee...cikhel, kdg2 bengang org mcm ni kdg2 rs besttt je..kan :)



fid,
mmg cool...:)

soffya cik bulan said...

penaberkala,
he, menarik ke..sila undilah..hehehehe

psychopath said...

saya pon cmtu gak... hihi.

soffya cik bulan said...

psycopath,
ye ke...cm tk caye je...:P

Mr.Z said...

macam2 ragam sekarang ni yek..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)