Apr 22, 2010

My Dream Destination




vietnam!




jerit saya dalam hati tika ada orang yang bertanya mahu pergi mana kalau ada peluang untuk pergi bercuti.huhh,apatah lagi sudah lama tak merehatkan minda dengan pergi bercuti rasanya.tapi target tahun ni,kalau dapat pergi bercuti mahu ke luar negeri (",)




ecehhh.....besar angan-angan kamu ye...T_T bukan apa diselak-selak cost k.elly dan abg azrul pergi bercuti ke CHINA hari tu, tak lah besar -besar mana tapi boleh than lah juga (untuk mereka yang ada duit lah...hehe)




tapi ini bukan destinasi berbulan madu okay?sebab kalau pergi ke sini, saya akan tinggalkan *hubby jauh ke belakang....saya pula berlari-lari kejar nak beli barang.hohoho.






dan saya tak lah pula berangan sampai ke ngeri China, cukuplah sampai ke vietnam.hehh, kenapa vietnam?sebab.....saya ni memang teruja benar nak melawat negeri itu.mahu tengok barangan hasilan mereka yang berupa gelang-gelang, jed, cheongsam yang cantik-cantik dan macam-macam lagilah...



bayangkan itu saya.memakai cheongsam dan bertopi begitu..ececeh...:)




angan-angan itu dipanjangkan lagi...dengan harga dicatu-catu rasanya mampu.tapi hujung tahun ini?huhh, boleh ke pergi?(kalau business yang kecil itu menjadi dua kali ganda lagi besar.hohoh0 insyaAllah boleh ngee..)





boleh....dan kalau nak pergi dengan selesa dan kalau nak pergi dengan selesa, pastinya dengan Malaysia Airline (MAS) kan?yelah..harga nya pun boleh tahan.untuk keselamatan dan keselesaan, harus berbelanja lebih sedikit...:) ia ternyata berpatutan dengan perkhidmatan yang diberikan, kan?





shoppping dan shopping.huhh, terapi minda paling bagus tu.dah lah pergi dengan MAS Traveller yang cukup selesa, lepastu lengkap dengan bawa duit banyak-banyak....ke tempat yang cukup berkenan di hati pula.waaahhh. hebat.it will be the most amaizing holiday in my life lah tu nanti... :)






ehemmm ehemmmm...berangan.berangan T_T



moga angan-angan ini akan menjadi kenyataan..ohhh MAS, bawa ku pergi ke vietnam dengan free boleh?he..;) atau project alpha yang mahu bawaku terbang free pergi ke sana?...o.O mahu, mahu.katakan saja bila...(",)






kamu pula nak pergi bercuti ke mana?jom, join saya.... :)



tapi sebelum tu, layan dulu video ini..episod 4 pulak..:)






Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAStraveller.com



p/s:aktiviti bercuti...bilalah nak memulakannya semula....:)

8 comments:

hans said...

baju diorang cantik
aku pun nak pergi jugalah

Peri PiA said...

sayang
ku join juge,first time ngee~

nice choice u have there

terasa kecil,entry kamu sgh indah

ardinihumaira said...

gudlak sayang!

soffya cik bulan said...

hans,
hu..mahu pergi?jom3...


peri pia,
hu...ku lihat kamut adi.tkpe..percubaan pertama.tp video kena ltk syg..


dini,
u too..muaahh

Peri PiA said...

ku hanya lihat mu diemail,link tu adikyg post kan diFB

FB kena sekat di office :(

video ditepi side bar tu kah?

tlg tgk kan daku betul tak gayanya?

jika tdk,tak mengapa jika tiada rezeki

sugar2 kapas strawberry said...

bju dorg mmg cantik cik bulan..
sy pon terpk nk buat satu..ahahahahha

suri said...

salam..
menari sekali ni..hurm..kalu gitu kena simpanlah duit yer cik bulan..heheh

nti klu ada rzki belikan oleh pic di sini. blh suri cuci mata selalu..hihi ;)

selamat berhujunh minggu

soffya cik bulan said...

peri pia,
he...tkpe syg,cuba lg eh..:)


sugar2kapas strawbery,
jom kita baut sm2..


suri,
he...insyaAllah....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)