Jun 29, 2010

entry buat pengikut dan pengomen setia cik bulan :)

dear my loyal readers, pengomen tegar, dan pengikut terikut;


(muahhh...sayang anda semua!) 


diumumkan bahawa anda telah diletakkan di sudut paling dalam, dalam hati saya. dengan itu, saya telah meletakkan link blog anda dalam senarai list BURUJ-BURUJ di ruangan blog exchanged link saya di empayarcikbulan.blogspot. di sana...ada entry untuk anda...




kenapa buruj? seperti kita tahu, ia bintang-bintang yang bertompok dilangit dan membentuk corak-corak tertentu. aneh, lain dari yang lain tapi cantik dan menarik. kan? dan itulah ibaratnya kamu semua...:)

cik bulan:

kalau anda rajin, sila tinggalkan sedikit komen untuk penambahbaikan blog ni..baik ke buruk ke diterima. janji, ia untuk kebaikan blog ni, kan..kalau ada netry yng syok sendiri, yang korang rasa tak lalu nak baca, cakap lah eh?:)


rajin-rajinlah menenggek di sini dan mengomen...sebab kamu punya ruang yang istimewa di hati saya dan pasti ada sesuatu untuk kamu..insyaAllah... begitu juga buat sesiapa yang ada buat backlink pada saya, sila bagitahu ye. kita exchanged link nanti :)

10 comments:

ardinihumaira said...

wahhh terharu! terima kasih pia! dni juga yang lom dapat edit list blog tu. dni kurang kreatif bab tu dah berapa kali cuba edit.. hampa.. asik tak jaid je.. nak cuba juga buat list blog2 yang teristimewa di hati dni ^__^

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tq kerana aku tersenarai dalam bintang2 buruj itu...
hahaha..
;)

Cik Akma said...

eh ehh name kite ade *ttbe hee~

.::WaNiE::. said...

sy sangat terharu :)

cik helena said...

bangga!time kasih pya!♥♥♥♥

ARC™ said...

cis aku pon nak komen banyak2 lah







tapi malas nak go through previous posts XD

embun d tengah malam said...

terharu


tak sangka walaupun i dah jarang berblog

jarang berblogwalking

i masih dicop pengomen setia kamu..

terima kasih ya..

Cik Amy said...

Wahh terharu nyeee !!!! Thanks a l0t :)

kenwooi said...

it's sometimes nice to show our appreciation to the readers =)

Peri PiA said...

kenape no.2 cikgu?hak3..kenapa la ku tak pandai menulis seperti mu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)