Jul 3, 2010

trafik luar jangka! 2 julai dan 26 jun-2 julai 2010.

sudah menjadi kebiasaanya seseorang belogger akan mencatatkan dalam blog sesuatu yang bermakna padanya tika berblog, iaitu yang pastinya berkisar dengan trafik dan nuffnang, betul tak? jadi, aku pun tidak teringin lari dari resam dunia blogging, turut akan memaparkan kejutan luar jangka pada trafik aku.


trafik 2 julai 2010



aku cuma target hingga 200 unique sehari, tetapi Allah telah memberi lebih dari tu melalui kamu.ye, kamu pengunjung-pengunjungku, terima kasih! cuba lihat ada turun dan naiknya di situ.. tapi harap blog aku masih macam dulu, naik tidak mengejut, dan tidak pula turun menjunam tak ingat. biar lambat, asal selamat, kata iklan keselamatan jalan raya.




[trafik dari 26 jun 2010 hingga 2 julai 2010]



dari segi unique itu tidak mengejutkan aku sangat, tapi views semalam tu, buat aku pejam celik dua kali (ohh sangat hiperbola okay?kalau kau rasa biasa je tu, janganlah marah aku ye...?). ohh, hampiir seribu kawan, iaitu 998 dengan jumlah unique terbanyak iaitu, 284.



yang pasti, aku ank ucapa terima kasih sangat buat yang setia dan yang telah letak blog aku dalam bloglist kau orang ye. nak exchaged link dengan aku, sila ke empayarcikbulan, eh? sayang kamu banyak banyak banyak :)




cik bulan:
terasa semakin bersemangat nak berblog... walaupun BE sudah lama berkubur...:(


[like dan share kalau nak support saya, ye?]

9 comments:

Peri PiA said...

tahniah bersulam syg :)

Cik Akma said...

yeahh yeahhh kezutaann :P

~aSHa~ said...

wah tahniah dik..teruskan usaha

.::WaNiE::. said...

haha target sama cam wani :p 200 sehari

ardinihumaira said...

pia! adoyai tenet dni slow bangat sih :'(


bagus2 pia. best tengok pengunjung bertambah kan? dni rasa, biaq p je la BE tu.. pengunjung dni bertambah dari 300-700 tapi BE merundum rudum pak pung pak klepuk klepak gedebuk gedebik jadi metered.. tak faham kenapa.. huhu.. bia je la pia.. mungkin belum ada rezeki kita :) chaiyok!

Khidhir said...

congrats..teruskan usaha..
majulah sukan utk negara..

En iLham said...

hehe
tahniah buat kamu
trafik blog saya tak penah naik macam tu
kamu memang hebat
hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko kan memang sentiasa bersemangat nak berblog...
;)

akuzle said...

ramai tuh dok ngekor.... glemer weh...hebat2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)