Jul 3, 2010

malam buat entry, siang blogwalking panjang sambil layan anak bapak | hebat tak?

tu pun kalau sempat layan...eh, kalau ada laki/bini, jangan menurut petua aku. aku tak nak bertanggungjawab nanti kalau ada yang makan di kedai 6 bulan, macam si Encik Mahfuz Mahfiz (AR topel) bapak P.Ramlee dalam anak bapak, ingat tak? ha, kau wanie...



nasib baik kamu perempuan wanie, dan encik laboo sporting, sebab tu pantang merajuk saja, dapat cincin baru. dah tu pula, kalau tak cukup tidur, siap encik laboo cakap, malam ni 'tak payah' (hakhak). tapi kalau dapat bini macam encik mahfuz dalam anak bapak, haram...



"macam mak kaulah, sosial, sosial.. hehh, sudahnya, enam bulan bapak makan kedai tau!" (sambil tunjuk jari enam dan gigi mahal)

"hehh, padan muka bapak!" [nak layan anak bapak, klik SINI]



eh, ni anak babak versi baru ni...ngee..



ha ni baru betul.
(terbanglah burung terbang, terbanglah tinggi-tinggi...hakhak)
"eh ramli, kau gila? orang menyanyi di dalam, kau menyanyi di luar"-sergah encik mahfuz.



lawak pecah panggung lah ini orang, kan? eh, mengarut dah. jam ni pukul 3:40 a.m, aku rasa jangkitan aneroxia dan bermula, sebab tu rasa malas makan dan tidur akhir-akhir ni. padahal, ternyata sekali bukan sebab deman bola yang melanda, tapi sebab ketagihan aku dengan dunia blog dan website sekarang ni.



siang mula mengantuk, tapi hadap ini juga... apalagi, blogwalkinglah sampai lebam kecuali memang away atau ada kerja. esok, aku nak blogwalking panjang lagi, mana tahu dapat jumpa yang best--best lagi nak dikongsikan, ye tak? eh, terima kasih yang cakap aku rajin tu, cepat ambil aku jadi menantu bapak. ngee...:)



kawan, masa ni, jam-jam 3:40 am ni tengah buat apa ye?



cik bulan:


aku sebenarnya ada azam baru dan salah satu penandanya ialah nak potong rambut pendek macam scha, boleh tak?ngee..~

dua kali hari ni aku interframe wanie, eh mariam, kau sungguh popular! 


[suka? tekan button like dan share di facebook, ya?]

1 comment:

Peri PiA said...

huhhhh,hebat mantap

ku dah lame tak lyn ank bapak :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)