Oct 16, 2010

HELIZA HELMI konvokesyen sama-sama dengan Cik BULAN. ouch!



eh, eh siapa cik bulan tu? artis ke...? model terkenal ke...? hakhak. tak ada kena-mengena okay. cuma yang kena mengena ialah, heliza helmi konvo sama-sama dengan cik bulan, cumanya dia kat UMS, cik bulan kat UPSI. dia 11hb 10 dan cik bulan 13hb 10... sama-samalah kan? berminat kali ni nak cakap pasal heliza helmi, sebab dia pun bakal guru jugak, dan sebab ni...

 (keyword minggu ini)


akhir-akhir ni, ramai sungguh yang mencari tentang heliza helmi kat blog cik bulan ni. mungkin sebab entry tentang wajah comel dia, dan entry-entry style bertudung dia tu, jadi melekat lah blog ni bila search keywords tentang heliza helmi. menjadi jugak, kan?

dua tiga hari ni bila tengok heliza helmi adalah keyword terlaris macam pisang panas kat blog ni, teringin nak buat entry lagi, tapi tak tahu apa cerita nak tulis pasal heliza. jadi, hari ni... bagi tak menghampakan yang mencari, lebih-lebih lagi ada cerita konvokesyen ni, maka mari kita tinjau gambar-gambar konvo beliau, nak? jom, jom.


 masa raptai. dengan kawan-kawan





 outdoor pic






studio pic





 on stage


seronok kan tengok dia ni? mesra kamera betul... harap kat luar pun perwatakan dia sama. semoga dia juga terus menjadi ikon artis yang boleh menjadi contoh kepada orang lain. ada ilmu, bukan hanya bakat semata-mata. insyaAllah...:)


pesan tahibulan:
mensyukuri anugerah Ilahi itu perlu dan itu pasti...:)


cakap tahibintang:
eeiii... cerita konvo sendiri pun belum...hu

8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)