Jul 11, 2010

Gadis melayu TERlampau melampau SEKSI lagi berani. fuhhhhh





[sumber:gambar2pelik]


aku tampal sini dua tiga keping dan selebihnya kau pergi tengok sendiri SINI, bukan suruh tengok cuci mata, tapi kau fikir banyak-banyak.


pertama, soalannya ialah macammana event macam tu boleh diluluskan kat malaysia ni? haiih, ni malaysia ke malaymerika?

kedua, cuba kau tengok dan baca komen-komen yang ada sebanyak 285 komen tu. haihh, bersirap darah kau. yang jahil, yang terlebih faham agama, yang tukang tambah, semua ada. fikir-fikirkan...

ketiga, ambil pengajaran... pengajaran macam mana? lu fikirlah sendiri... (hakhak). jangan lupa tengok wajah-wajah lelaki yang dahaga kasih sayang sekeliling perempuan-perempuan tu (geli)



aku tak terlibat sama pun komen kat situ dan aku pun taknak komen lebih... cuma beristigfar dalam hati dan tergelak-gelak baca komen. sebab anonymous yang banyaknya komen pun. tak tahu siapa, kan...



tapi satu pesanan aku buat anak murid dan remaja yang dikasihi sekalian...
pakailah apa yang kau nak pakai, buatlah apa yang kau nak buat, andai sudah tiada lagi rasa malumu...




fikir-fikirkan, renung-renungkan...



Notabulan:
bila benda-benda macam ni, selalu fikir mak ayah... runtunnya hati seorang ibu kan kalau tahu macam ni....

10 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

pnh tgk gmba ni dlu.sy plk yg malu.
ape yg dia nk tunjuk pon xthu la.
seperti tayangkn free2 body utk org lain rasa stim.bodoh bkn?

fiD said...

oh macam itu, heee

dah pernah tengok, bahlol sape yg anjurkan benda tu, perempuan d jadikan penarik...

Nana Eddy said...

huk huk... sume macam tak cukup kain... sedih tol tgk..

ardinihumaira said...

pia... ingat tak kita sama2 basuh moto kat situ? miahaha.... gurau je...

larikkksss

cik arnab said...

haishhhh... pe nak jd nih??kompem melayu ke semua pompuan tu??

velasrizal said...

dunia akhir zaman..

Segmen Jom Karaoke : KRU - Babe

::fadxieza:: said...

yg lelaki2 kat belakang tu dpt cuci mata free..
n tambah dosa..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

inilah name nye...
dalam ic jew islam nye...

Cik Shiqa said...

huhuhu mereka yg x sedar diri d pergunakan.. sama2 amek pngajaran :)

** BaBy_sHa ** said...

hahahaha...seyes look like a badot sarkas kat tepi jalan yg mintak belas kasihan pada org untk diberi makan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)