Oct 10, 2013

Azam dan cita-cita.

Assalamualaikum...wbt (kepada yang masih sudi singgah, alahaiiii)

Lihatlah tajuk...Bukanlah mohd nur azam tetapi keazaman yer. ececeh. Dah lama sangat ni tak singgah belog ni. sawang pon dah naik sawan tengoknyerrr. korang sehat??? iolz alhamdulillah sihat, bersama anak yg sedang membesar dan mengembang, bersama hasben yang semakin hari semakin maju ke depan (ekekeke, jangan marah abg naaaa)

alhamdulillah, tiba-tiba mood tu datang balik nak meniup sesawang-sesawang yang ada kat belog ni. dah bersih dah pun dan harap mood (azam dan cita-cita ni) tak la hanya spt hangat-hangat tahik ayam. kannnn...

apapun, iolz nak ucap 'welcome back to blogging world' kat diri sendiri. (itupun kalau tak kena ucap tahun depan lagi sekali). semoga ukhwah kita akan terus berkekalan hendaknya.....


selamat malam semua...
ohhh ya, ni my litlle pwincess (sebut puteri kecil) hidup iolz sekarang...

assalamualaikum... nama saya Safiyya El Zaahirah tau untie uncle!

2 comments:

Liza Yati said...

Miss to read ur writing cik bulan. Welcome back.

Time Traveller said...

Blog tak kan bersawang sebab ada anti block sawang hahahaa...

K terus kan kembali budaya mengarang di blog :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)