Apr 10, 2010

tag dari mariam ogawa.ohh...seksi sekali kamu!

haha,ini mariam ogawa a.k.a wanie
bukan maria ozawa okay?he...



ohh kamu sungguh seksi sebab telah memakai selipar yang terkorban kerna encik labu itu.hoho (jangan silap faham okay..hahaks).dalam macam-macam tu,sempat lagi kamu mengenakan daku ye.hehh menyesal ku gelak dengan kuat.:P




okay, tagnya mudah saja.pasal kasut dan sewaktu dengannya... :).jadi, wedges murah ni pun bolehlah..kan.





brand:cap ayam
harga:rm60 dapat 2 (saya satu, mc chik satu.kat times square.kedai mila hilang telefonnya.hehh)
tahun beli:awal tahun.he..
sebab beli:saja nak perhabis duit..hee...taklah, sebab tak pernah ada wedges dan BFF, si mila minta pakai supaya jadi tinggi lebih kurang dia.he...munasabah kan, alasan?





ini..ketika di genting, memakai wedges itu...:)




okay, sekarang saya mahu tagged budak-budak yang rajin betul komen kat entry saya dan singgah-singgah... :)


-peri pia
-dini
-cikhel (walaupun ku tahu telah ditag oleh wanie)
-ena
-cik akma
-cikgadis
-shafie
-embun d tengah malam
-zh-ena
-fikaryna
-jaya jr




kamu...sila jawab dengan tenang...okay?itupun kalau punya kelapangan lah kan?



p/s:hari ni pergi wedding kawan k.elly kat hotel singgahsana, PJ.hu..meriah.ku serupa bermimpi mahu jadi seperti pemaisuri dirai begitu...ptuih, ptuih...ludah diri sendiri sebab sangat koya.hoho.gambar update kemudian ye...:)


p/s/s: esok pagi ada sesiapa mahu spent time berjogging dan breakfast di mc d bersama saya dan peri pia??jom jom jom...:)

27 comments:

Peri PiA said...

wah seronoknya...pasti Indah

embun d tengah malam said...

lawak gila u jwp tagged..hehehhehe

soffya cik bulan said...

peri pia,
insyaAllah...tapi ku bimbang tdk jadi..hurm

soffya cik bulan said...

embun,
hu...okay.kamu jawab lagi lawak okay?

miloicekaw1119 said...

uit....
2 rm 60??
mhl la tu..
hek2...
kalo 60 rm60 baru murah..
hehheheh

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wedges tu kal0 l0lly pakai memanggggggggg tersungkur ahhh ! hehe :P

soffya cik bulan said...

miloicekwa1119,
hu...itu mcam free dah.hoho

soffya cik bulan said...

miss lolly,
he..ku mula2 pakai pun mcm diawang2an.tp..kini okay.hehh

hrus berani mencuba!

ardinihumaira said...

comelnya...


hehe..


pia.. berapa lama nak dapat pengunjung 16ribu lebih tu, bagila dni tips.. huhu

ardinihumaira said...

comelnya...


hehe..


pia.. berapa lama nak dapat pengunjung 16ribu lebih tu, bagila dni tips.. huhu

Shafie said...

wah sy di tag..oleh awk..
wanie pon ade disitu :P
popular nye..hehe.

ok t ade kelapangan sy jwb tag ni dgn sepenuh jiwa..haha

Peri PiA said...

InsyAllah..Amin2

:'(..eh kena senyum k :)

cikgadis said...

hutang dl boleh?? hehe

NeenaAnuar said...

I pun suke pakai wedges! ;D

soffya cik bulan said...

dini,
he...blog ni pia dah lama dini..cuma pia je tk aktif.nuffnang pun baru reti nk join n nak tengok pe bndenya ia..tp dini nuffnag kn okay.pengunjung ramai hari2...nanti senang je dpt 16 ribu tu..hu

soffya cik bulan said...

shafie,
he...ye, kamu di tag okay?

sepenuh jiwa, okay?

soffya cik bulan said...

peri pia,
he...senyum. :)

soffya cik bulan said...

neenaAnuar,
he...aah kan, selesa.
tp u look so gojes syg

soffya cik bulan said...

cikgadis,
boleh.tp kena bayar tau...:)

helena's said...

kasut sukan boleh tak?hiahahaha

.::WaNiE::. said...

uhukuhukuhuk apesal kamu buh gambar MO tu waaa nangessss

apasal xkasik wedges tu kat aku satu kekekek..cantik jek..


thank u okkkk jawab tag sy

Cik Akma said...

ngeee thanx mengetagg ;)
btw, wedgessss tu cantikk okay!

soffya cik bulan said...

helena's,
boleh je cikhel..kasut getah atau kasut boot pun buleh.hoho

soffya cik bulan said...

wanie,
ku mmg suka promote2 org ni...hoho
tkpe la..kamu kn cantik dan seksi.huh

he...sama..

ohh, nak satu ke?boleh2.nannti nuffnag bg ku kaya sikit.hehhh

arianna alhaddad said...

syg...ena tu aku ke? hehe.. rajin ko update blog.. sejak jd cikgu ni makin rajin eh.. syabas2..

syg.. 1 more.. sory smlm tak sempat jumpa.. next time la kita jumpa lg k.. miss u..

soffya cik bulan said...

arianna alhadad,
ye syg..kamu satu2nya enaku.:)

ku merajuk.bila lagi boelh ketemu..really miss u.:)


(miss sgt tp bila dengar kamu marah2 dan bersikap garang..ku terbantut.hohohoho)

Anonymous said...

I have be familiar with a only one of the articles on your website now, and I extremely like your tastefulness of blogging. I added it to my favorites web page list and disposition be checking stand behind soon. Cheer contain in view my orientation as highly and vindicate me be acquainted with what you think. Thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)