Jun 27, 2010

nak posting kat mana eh? sabah? sarawak?

aku tengah pening. tengah duk isi borang eGST 2010. dah nak tutup pun...30 jun. beberapa hari nak masuk, tapi line tak okay sangat. hari ni terkial-kial sorang-sorang. tak tahu nak jawab apa. eh,kau orang yang belum isi, isi cepat-cepat. buat ena dan mila, sila pilih pahang sebagai tempat temuduga, nanti senang pergi sama-sama.eceh.



paling best bila isi soalan ini:

status perkahwinan : 
belum berkahwin
berkahwin
duda
janda
balu
lain-lain

hakhak.sedih, sebab jawapannya pastilah : belum berkahwin. ala, risau dapat jauh...(risau ada makna tu cheq...nak duduk semenanjung...)


tapi tanpa rasa bersalah, terus tandakan perak dan selangor sebagai tempat pilihan penempatan. agagaaa... kenapakah?



cik bulan:


doakan aku weh...aku masih mahu jadi orang semenanjung...:), info penuh tentang borang eGST  DI SINI.

24 comments:

ardinihumaira said...

last year.. sesapa mintak selangor dapat je.. deen je tak mintak.. huhu.. goodluck pia!

Peri PiA said...

uwaaaaa,En M do something!!

Uruchimaru @ kf said...

semoge berjaya ape yg dihajati cik bulan..

psst bujang tapi terikat kan? hee

sugar2 kapas strawberry said...

semoga dpt kat semenanjung ye..

Liza said...

yg pohon xdpt, yg xpohon tuh yg nk dpt! anyway, gud luck!

Cik Lily said...

haih~ tak tahu nak isi ke tak. huuuuuu

White Girl said...

Kat mana mana pun, i wish u g0od luck :))))

~aSHa~ said...

semoga berjaya...dlm bidang diceburi..harap dpt tempat yg dihajati..

.::WaNiE::. said...

semoga dapattt

aminn

:)

oh soffya, rindu kamu ! hahaha

Cik Akma said...

gud luck. smoge semuanya selamat. =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

wanie xkate pon rindu aku...
hahaha...
;)

soffya cik bulan said...

dini,
ye gak tu, tu yg risau

soffya cik bulan said...

peri pia,
he..encik M kata blm sedia.hakhak

soffya cik bulan said...

kf,
ye..insyaAllah..
terikat?he...mgkn :)

soffya cik bulan said...

sugar2,
he..doa2kn ye..:)

soffya cik bulan said...

kak liza, adoi..jgnlh mcm tu..

soffya cik bulan said...

cik lily,
knp tk nk isi plk...

soffya cik bulan said...

white girl,
he..thnks!

soffya cik bulan said...

asha,
yess...thnks akak

soffya cik bulan said...

wanie,
rindu kamu juga!

soffya cik bulan said...

cik akma,
hope so...thnks:)

soffya cik bulan said...

meniti senja,
tkyahlh rindu ceroi wanie oiii

Peri PiA said...

waaa,jika begitu dia akn ku pgl dia Encik Manggkok selagi dia xbuat sesuatu :(

soffya cik bulan said...

peri pia,
sis...agak2nya begitulah..sesuailah tu..hakhak

mgkn dia nk bg terlepas kot..hu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)