Jun 27, 2010

ariel peterporn meninggal dunia?



apakah benar?

ishh, buat suspesn ni. kalau taknak suspens, sila baca berita penuh...:)



cik bulan:


apakah nasib ariel seterusnya ek? hari ni keluar lagi berita dalam mingguan malaysia, cut tari lupa di mana coli hitamnya...(sinis)

9 comments:

Uruchimaru @ kf said...

biar betul???

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau meninggal pon ade effect tak???
doakan jew yg terbaek...
;)

Uruchimaru @ kf said...

http://uruchimaru-kf.blogspot.com/
slm cik bulan..
kite suda tukar url blog hrp maklom ea..

ardinihumaira said...

ha ah ada keyword tu kat nuff dni.. macam-macam la diorang ni.isk

Yorke Kun said...

hahaha..mcam rmai je nk ariel mati..adoi..bg la dia pluang utk brubah dlu..

Peri PiA said...

gambar kat surat kabar murip btl muke mereka!

White Girl said...

Waa, name ariel peterpan dh tuka nama la ! Baru tau nih !!

.::WaNiE::. said...

huhuhuhu

mcm2

Yorke Kun said...

adeh..penat gila aku nk cari post ni..dah ke aku lupa nk wat email follow up..bkak kat profile ko,ada 4 plak blog..lpas stgh jam br jmpa blk post ni..hahaha..pe2 pn,trime kasih la ye kak sbb sudi explain..kt my blog plak tu..huhuhu..tq~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)