Apr 2, 2010

pernah dilayan bak puteri...(",)

boleh tempek-tempek di sini kah?tapi ini bukan peraduan tempek dan menang, okay?


enggagement day
-12.12.08-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.














...saya & sue...
pulang dari kuantan untuk majlis ini.thanks!

(guys, sila ngorat sue.sue cantik, kini makin cantik.hehe)







.
.
.
.
.
.
.
.hoho.

sila jangan terkejut...itu bukan cerita baru.




semuanya kini tinggal kenangan.itu cerita lama.kata orang, yang lepas usah dikenang.tapi, ingin berkongsi dengan kamu saat-saat diri ini dilayan bak puteri...:) yang dah tengok kat FS, rasa basi...hangatkan balik ehh.:P. itu 12.12.08...




yang pasti...kini, ku bukan milik siapa-siapa lagi kini.okay? (lihat status di sebelah, hehh.ku clash, bulan 1, 2010.kini, dah 3 bulan ku sendiri...(T_T)





p/s:jangan pelik sebab ada gambar sue je...sebab kami berdua single, okay?hehe.buat my yayang mila & ena, bestiest zaman-zaman sekolah shina, jue, aya, umi & umi fizan, kawan-kawan masa form 6 yg sudi meredah kampungku yang tercorot itu : yna & syamer yg ada baby nak masuk dua sekarang, gylah yang baru saja kahwin, faizal yang tiba-tiba datang dari cherating & sha yang datang dengan mama...ku ucapkan terima kasih dan minta maaf sebab tak tempek gambar kat sini.sebab kamu semua kan dah berpunya..jadi tak perlu nak famous akt sini.haha.tipu-tipu..sebenarnya, daku dah tak dapat nk upload, tiba-tiba je error-error.haihhh, main2 denganku kah?begitu juga dengan gambar waktu merisik..pun tak dapat diupload ni.



p/s/s:jangan risau...ku dah okay.doakanku, moga bertemu dengan yang lebih baik.lepas ni kalau jumpa, taknak dah bertunang-tunang, kahwin je terus..hoho.

17 comments:

penaberkala said...

at least dpt pengalaman bertunang,hoho
apepun, semoga cpt sampai jodoh

yusuf mujahidin ™ said...

Ho! tkpe..jodoh pmpuan baik dgn lelaki baik insyaAllah
=)

ardinihumaira said...

sayang!

hidup mesti tabah.. pedulikan.. pedulikan.. ingat kat i nan comel lotey ni.. takyah ingat2 dia.. hiksss,, mau gak i nak kena pelangkung hehehehe... taderla gurau je.. be strong.

kalau pia ingat2 dia, susah nak buka hati untuk orang lain.. niway pia.. dni percaya pada konsep.. kalau kita setia, dan orang yang kita setiakan tu tak bersama kita, tentu ada yang lebih setia akan datang pada kita... believe it.. ^_^

zh-ena said...

semoga dapat jodoh selepas nie

cikgadis said...

huuuuuu~~~~ kak! biarpun da berlalu, org tetap jeles!
cantikkkk!!

Cik Akma said...

xpe la kakk. kalau hidup single lagi happy why not kan :)

NichKhun said...

huhuhu sabar taw cik bulan... mesti saket kan time putus tu.. xpe2.. tuhan ade plan yang terbaek untuk awak dan kita semua =)

insyaallah

Peri PiA said...

dia memang xlayak untuk mu syg :)

sugar2 kapas strawberry said...

huhuhu..ni yg rsa nk kawen nih..ahakz ;)

* mEsSy * said...

xpe2.. e2 mknanya dier ta sesuai tuk yu.. xpe yunk.. insyallah de laky y lebey baek kat luar tue tgah tunggu yu.. sabo yer..

^_-

soffya cik bulan said...

penaberkala,
huhu..itulah pasal.kurang2 pernah jd tng org n pakai lawo2.haha

just joking

soffya cik bulan said...

yusuf mujahidin,
iye..insyaAllah.hrp mcm tulah..:)

soffya cik bulan said...

ardihumaira,
ye...dini.ku percaya itu juga..insy..:)

soffya cik bulan said...

zh-ena,
huhu..insy.doa2kanlah ye...:)

cikgadis,
huhu..jgn jeles.tunggu giliran kamu nanti eh..

p/s;mekap biasa2 je..hopee nanti kwen dpt mekap yg buleh jadi lawa 14 kali ganda.hoho

soffya cik bulan said...

cik akma,
terima kasih drop here..
huhu, betul tu..single is better.kan?

soffya cik bulan said...

nichkhun,
ye..terima ksh okay...insy, moga dpt yg lg baik..insy

peri pia,
sayang........mgkn benar katamu...:)

soffya cik bulan said...

sugar2 kapas strawberry,
hu..jgn mggtal dlu, enjoy dlu smp puas.hehhe.

messy,
ye yunk..ku pasrah.ku tahu itu...doakanku okay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)