Apr 3, 2010

maria ozawa tu anak murid aku.haiihh.kacau.

..kamu kenal dia siapa?cun wooo...
ish ish ish susah-susah ku search kat google ni.mahu lagi, search sendiri...



ehh, bukan maria azwa. begitulah, kan dah tersilap sebut..maria ozawa.huhh :P. hari itu kamu tahu, ku panggil ia dengan confident.tanpa rasa bersalah.



"maria!"dalam dia terpinga-pinga nak-nak bangun tu, ku ulang la..

"ye..maria ozawa!"




lepastu....macam ribut je datang.sekilas flash.hu.




"cikgu...tu pelakon blue tu cikgu...(budak-budak lelaki jerit)



wahhh....ku tersilap.adoii...macam mana nak cover line ni.series, masa ku sebut nama tu, ku terasa ia nama personaliti.ye, kuterbaca tentang ia dalam berita kontroversi cerita indonesia yang miyabi tu.ku rasa nak pengsan.darah naik sampai ubun-ubun.kelat je rasa.apa mahu jawab?cover line ku bukannya reti sangat.





dan kalau ye, ia pelakon blue, kenapa student-student ku tahu?dari manakah usulnya? wahhwahhwahh, mereka pun pasti layan ni...adoii, pelajar sekarang.itu baru tingkatan satu. tingkatan satu yang paling pandai pula tu.huhh, ku pun cover line.ku cakap, ku cakap tadi maria azwa lah.kamu yang gatal, duk ingat dia tu kenapa?dia tu siapa?mereka sengih.agak-agak mungkin tahu ku cover line.hehh




"ha...cikgu tengok blue eh...."




uiks!!!


huhh, ku dah nak pengsan.hilang dari dunia sekejap.(^,>)



p/s:mariam ogawa (wanie), ini entry sambung cerita kamu pasal maria ozawa.hu...ku malu.sampai hari ini pun.kenapalah nama dia sedap dan serupa melayu?ishhhh


p/s/s:oiit, student lagi pantas dari cikgu, okay?


p/s/s/s:tingkatkan prestasi, lonjakkan kontroversi!haha

13 comments:

FaTiN said...

baru tahu maria ozawa tu pelakon biru. sebelum ni x tahu pun haha :D

P/S: otakku suci murni lagi xD

Mata Hati said...

comelnya maria ozawa...huuu

yusuf mujahidin ™ said...

hahah..cne leh kantoi ni? hehehe

Cik Akma said...

kenape ttbe dye glemerrr??? pelikk~ :D

sugar2 kapas strawberry said...

hihi..klu sy jd awk pon..mo ny x malu kn..hihi

soffya cik bulan said...

fatin,
bagus2..sucikan otakmu selalu.kalau nak lgi suci, pakai clorox..hoho


dik, search kt enjin utk mklumt pnts.hehh

soffya cik bulan said...

mata hati,
hu..dia mmg comel..:P


yusuf mujahidin,
haha.itulah psl..terlbih blogging lah ni.bc situ sini psl maria ozawa.
haiihh

soffya cik bulan said...

cik akma,
knpa?sila search ye syg...


sugar2 kapas strawberry,
memang malu...sgt malu.

aduka said...

lyn blue x salah pn..

blues clues..

=P

soffya cik bulan said...

aduka,
haha....ku gelak jelah.kan ku cakap lebih2, kontrobersi pulok.hoho

Peri PiA said...

bdk2 sekarang risaunya

pernah dgr nama tu,tp xtau apa kerjanya erk!

patut la bdk2 kurang ajr diofis ni tahu.tahu utk ape hanya Tuhan yg tahu

perangai mereka mmg mcm puaka

Shafie said...

ish cmner sy bleh terbaca entry ni..
sbb tgk kt linkwithin awk r ni..huhu

adoi budak2 skg bhy ye.
ibubapa kna selalu perhati kn diorg.
tp knl sapa org tu tak bermakna kita pon jht kn.
cuma xyh tau lg bgs kot.huhu.

marazwa said...

alaaa.
malu la sye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)