Nov 1, 2010

coklat dari langkawi!sila cuci mata ye =P


tengok je ye... dan sila telan liur. hehh :P macam-macam ada, daim, cadburry, ferrero rocher, hershleys, dan lain-lain. fuhh, sedap.... ;) mila kan pergi honey moon kat langkawi. jadi ada some of chocolate tu pia kirimkan beli dna ada juga hadiah dari dia..

thanks yang!


sila terliur ramai-ramai. ;D

eh lupa, ubat gamat pun ada. bukan coklat ye =P
 
pesan tahibulan:
makan kena kongsi-kongsi...;)

9 comments:

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

dear.. coklat dari sane mmg sedap kan?? tapikan sbab takde logo halal tu yg was-was sikit nak makan .. lagi2 yg pembalut dia ada tulisan thailand..

MOFASAD said...

akhir bulan 12 gua g langkawi plak

Atiqah Adnan said...

saya suka daim!!!
kat sini mahal kan..langkawi murah..
psst da lama tak ke langkawi..

Liquid said...

uu daim tu... incek liquid amat shukee... eheh

-jalan2 lalalaal~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dapat cuci mate jew la...
hehehe...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

sy suka coklat...bak ckit :p

HAZ_SHAMEER said...

ermmm saya minat hershey's tapi xminat hershleys..ehhehe

: )

azzey said...

soffya: sker DAIM!

Peri PiA said...

nak seketul :P,uwaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)