Nov 4, 2010

rozita che wan?

oleh sebab internet aku slow dan tak dapat nak upload gambar banyak-banyak untuk post dalam enrty aku, entry kahwin, entry jumpa kawan-kawan, ohh sakit hati amatlah saat ni, jadi aku nak tipu kau orang untuk tengok entry ni konon-konon ada rozita che wan, tapi tak ada sebab nak kasi kau orang ikut sakit hati sekali.



yang ada ialah tudung rozita che wan je yang aku copy paste dari fb aku, ha, harga murah pulak tu. jadi, kalau nak,  pergi beli cepat sebab murah gila dari mana-mana blogshop yang kau tengok sebelum ni. jadi, apa tunggu lagi kawan-kawan?

(ada promosi HARGA RUNTUH jugak sempena raya haji dan clearance stock sampai 8.11.2010) 



urm, sebab apa nama dia tudung roziota che wan? aku agak sebab ia curl kat hujung tu macam bulu mata rozita che wan yang curl-curl tu. agaklah kan? hakhak. jangan marah ar kak rozita =P

hehh, kena, memang kena. =P

pesan cik bulan:jangan gelak tengok muka aku. dan gambar yang kelabu asap sebab rasa masa tengok dalam kamera okay tapi masuk dalam ladtop gelak pulak.huhuhu. jengan gelak weh, lempang laju-laju karang, nak?

6 comments:

azzey said...

cantikle tudung ni: berapa harganya ye?

p/s: slm ziarah

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mane ade gelap yong...
cerah jew..
hehehe...

MOFASAD said...

skang tudung macam2 nama!

syashafie said...

chantek tudung uh ! :)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

chantek tudung tu...
tudung ropol2 mcm bulu mata rozita che wan eh?

hehhehe

Peri PiA said...

erk,cantiknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)