Feb 27, 2010

you've got style contest




hehe (",)


tercontest lagi.so....dengan paling lewatnya, saya menjoinkan diri.semalam, celcom buat hal.so, saya lansung tak dapat online.okay, dengan gatalnya, saya nak join CONTEST ini, boleh? Dan sekarang pia sedang memenuhi syarat yang ke 2 & 3 sebelum ia tutup lagi beberapa jam. (5 minit kemudian....ok, siap!)




syarat ke4 ialah..."buat entry mengenai contest ini dgn tajuk "You've Got Style Contest" dan anda juga perlu ada backlink ke blog eynda"

"ok,guys...lihat sticky mode itu dengan sepenuh perasaan. resapi semangatnya.haha.ia adalah contest anjuran eynda dari blog eynda's diary. tak susah tapi agak tak senang juga, sebab kena upload gambar yang ada style, lah!ish...mana mahu cari ni, ye?untuk keterangan lanjut, sila lawati blog eynda di entry "You've Got Style Contest".memang tak menyesal lah kalau join....jom, sebelum terlambat! paling penting, anda kena upload gambar yang anda rasa ada bila orang tengok orang akan cakap "Wooo ada style lah!!" Tak kisah la posing macam mana pun janji gambar diri sendiri & gambar penuh ye...itu kata eynda.
Align Center


Attention!
Penyertaan akan ditutup pada 15/2/2010 1/3/2010 tepat 11.59pm kerana selepas tarikh itu poll akan dibuka bila2 masa utk undian cari pemenang.



Cara Pemilihan pun ada classs...!!!!

1) Pemilihan peringkat pertama, pihak penganjur yg akan pilih iaitu seramai 10 orang yg akan terpilih ke Top Ten.

2) Pemilihan peringkat akhir akan diadakan pada tarikh yg akan diberitahu kelak di mana pembaca akan menjadi juri. Poll akan dibuka pada tarikh itu. Top Ten berhak membuat promosi di mana-mana laman blog utk mencari undian supaya boleh menang ler....juri hanya boleh membuat satu undian saje ye...Jangan risau untuk Top Ten kalau takut tak sempat cari pengundi....masa yg eynda berikan nanti agak mencukupi utk anda membuat promosi ;-)



Memang havoc....sebab hadiah dia...
wang RM5o. (jeng.jeng.jeng.minta2 dapat duit free ni.hehe)




Untuk memenuhi syarat ke5, pia pening. tak tahu nak pilih mana satu...tapi jumpa sekeping gambar masa menemani si chah cari bahan hari tu kat KLCC. actually, banyak gambar time tu sebenarnya, tapi dalam kamera chah lah.so, yang ada dalam telefon buruk ni sajalah sempat diupload untuk contest ini....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





haha..ada style tak....kalau sempat, sebelum due date,pia nak tukar pic lain..insyaAllah. ok, cik eynda...silalah melawat blog saya ye.toce.


tke note:nak menang...hope dapat cari gambar yang sesuai sebelum tutup.ok.

12 comments:

Azkhieme said...

photographer..?
pasti suatu masa nanti..
itu pn kalau usaha kita tidak renti2..

=)

wah ada contest..
smoga soffya menang.! :D

soffya said...

huhu...seronok kan snap sana...snap sini.

(",)


yup, ada contest.suka contest...meh ler join..:D

Azkhieme said...

xda gambar sendiri yang pose style2.. bnyak gambar orang ja.. ahaha

soffya said...

yeke...takpela..letak jela gambar pura-pura.hehe


ke tak bleh tuan penganjur?=P

eynda said...

Dah konfirm ke dik nak letak gambar ni?? Akak dah nak letak kat entry peserta tu kalau konfirm...let me know ye :-)

soffya said...

owh...kejap ye kak.sebelum tarikh tamat jam 11.59 nanti, pia kalu boleh nak tukar lain.ngah menanti pic dari kawan. (semangat nihhh ;D)

Peri PiA said...

u got style la cyg

soffya said...

peri pia selalu pndai mengambil hati saya....


terima kasih,:)

Peri PiA said...

kenyataan xoxo!

soffya said...

wow...sgt cepat update....

hehe.yelah2...tg lah peri pianya cmne pulak kan?

Peri PiA said...

ku xyakin la sygggg nak join huhu

ngee,kdg2 cpt

soffya said...

lorr...sayang.kita join saja.kalau tak menang kita senyum.kalau menang, kita gelak.heh

owh..sama la.hee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)