Mar 31, 2010

dah beberapa kurun tak berYM.jangan marah jika saya tersilap tekan punat-punat itu




jangan marah juga jika saya dah tak reti nak set up untuk voice call.jangan marah juga jika saya lembap je balas kamu punya mesej, sebab saya sudah sedikit kurang alert bila berYM.jangan marah juga jika saya asyik duk berbuzz-buzz, sebab rasa macam seronok je ketik-ketik mende alah tu.



jangan marah juga jika saya selalu guna emotions tu macam budak-budak baru jumpa neneng. jangan marah juga jika saya saya kata...ohh maaflah, saya malas nak berwebcam lah.dan jangan marah juga jika saya kata, ohh sangat tidak seronok berYM, saya mahu blah dan tidur...haha.sila jangan marah, okay?




...emotions yg menterujakan, hahaks...
(gambar credit to incik google)



dah kamu paksa saya berYM, saya berYMlah.sebab mahu menjaga hati kamu...tapi saya sedikit bosan dengan YM.saya tahu kamu buzz-buzz-buzz saya 14 kali, tapi saya tak dengar, sebab saya mute ladtop saya.haha.saya cuba set up baik-baik untuk voice call, tapi tetap hancur juga.kamu yang mendengar suara macho saya, tapi saya tuli suara cun kamu.tak adil, kan?






dan, maaflah..saya tka bisa berwebcam ditengah malam-malam ini.saya pantang.mak saya kata, nanti kecantikan luntur...haha.saya tipu...kahkahkah.tapi sebenarnya, saya malas nak paut tudung.malas juga nak mempamerkan kecomelan saya di depan kamu...hoho. (sila muntah)






p/s:kan sudah kubilangi,ku fail kini berYM.ku tak mampu.....hanya kalau berYM, tidak lebih akan buat kamu sakit hati.ku tidak alert, nak-nak bilaku berblog.chat kat FB pun daku fail.inikan lagi YM.alih-alih, dikatakan sombong tanpa bukti sahih.


p/s/s:jangan buat daku sebagai cewek, jika kamu suka berYM.okay?daku sudah tua, bukan belia muda remaja lagi.tak layak lagi untuk berYM, jika bukan untuk tujuan-tujuan penting dan sekadar untuk sengih-sengih di depan ladtop.hehhh


p/s/s/s:kenapakah ku serupa ini berbicara?k.long kah empunya angkara?haha :D

11 comments:

cikgadis said...

haha YM?
kini saya tidak lagi teruja dgn YM.
hati saya lebih berbunga-bunga apabila bersama dengan blog. selamat tinggal YM!

:P

*terpengaruh dengan cara penulisan d atas*

ardinihumaira said...

u tatau... i lagi sengal.. tak on langsung YM kecuali terkedek2 kalo tengok deen on9. tuh pon dia wajib tak layan dowh... sies mamat tu jenis one step at a time..

Peri PiA said...

ampun kan patik tuan put3 pia,patik salah sangka..ingtkan pia dah xsyg hamba.xjumpa di YM :P

hamba disebut lagi,nge~
hati ku berbunga2

NeenaAnuar said...

akak suke berYM tapi tak suke berwebcam! hehehe...

btw.. thanks for visiting & commenting @ my blog yeah! ;)

enyheartsdiamond said...

eny bias kalau ym..org yg eny suka ja eny layan :))

Mak Su said...

maksu tak pass periksa pasal YM, mmg tak paham. maksu layan blog aje lah

NeenaAnuar said...

akak suke berYM jerk.. tak suke berWebcam! hehehe..

btw... Thanks for visiting & dropping your comment @ my blog yeah!! I've linked yours! ;D

eqbalzack said...

tq menjadi followers abg eq...

keep in touch k...

Shafie said...

sy suke berYM :)
pe lg bila nk add..hehe..

suke part webcam tu.
tunjuk kan la kecomelan kamu.. :P

soffya cik bulan said...

cikgadis,
hehe...ye, dulu masa akak tk jumpa lagi blog atau fb, maka ym sgt menarik.kini, hi2 bye2...keh3

soffya cik bulan said...

ardinihumaira,
hoho...mana ada ms nk layan sume kan..fb lagi, blog lagi..

hu..deen2..kecian dini kite nihhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)