Aug 21, 2010

fatin liyana blogspot


keyword tiga minggu lepas

keyword hari ini

siapa dia fatin liyana?kalau yang belum kenal, inilah dia orangnya...


fashionchiks dan memang menjadi gitu kalau pakai apa-apa. mix and match apapun memang cantik teramat tak boleh blah. sebab tu ramai yang duduk google ya..alih-alih dapat blog aku..mungkin sebab beberapa entry fesyen bertudung kat blog ni...contohnya entry ini..

Percubaan untuk bertudung syria seperti Fatin Liyana


lawa..cantik..gorgeous, itu je yang boleh cakap. susah nak cari awek macam ni, perfect. kenapa aku cakap perfect?lihat ni...


dah lah cantik...student medic lagi

pandai bergaya... tengok semua gambar-gambar bawah ni...

cantik...


anak orang berada aku agak sebab bab bershopping memang tip top..best..best..best..


friendly...disayangi ramai orang...

kalau tak cukup lagi dan nak belajar berfashion boleh klik link bawah ni ye kawan-kawan...




ohh ya kawan-kawan...bila dah tengok dia cantik dan punyai segala... jangan pula nak dengki-dengki ya... sebab sekarang ni, aku tengok ramai yang duduk hentam fatin dalam form spring dia. hentikanlah perbuatan terkutuk tu ye kawan-kawan. nak-nak di bulan puasa yang mulia ni... aku respect fatin ni sebab dia cantik tapi tak sombong, friendly dan selalu share apa-apa dengan orang lain... so, terima kasih ye fatin atas tips-tips kamu tu ya...:)


Bintang cakap:
cik bulan away sementara waktu..:)

12 comments:

Peri PiA said...

kalau la ku pandai bergaya ctk mcm Pia,fatin

fiD said...

ni yang nak ngurat :P

::fadxieza:: said...

die mmg chantek~
:)

beLLa said...

chantek ur fren..sme cam kmoo ;)

salam singgah~

Yorke Kun said...

dup dap dup dap..rasa macam dah jatuh cinta..demn! hahaha

cik aiLebiu said...

aah dia lawa...smpai ada yg google ni..hehe..

unwanted said...

erm.. boleh tanya dai ni dah berpunya belum..ha3

Melody Iqfa said...

cantik sgt.
tips2 dr Fatin Liyana n dari cik Soffya Bulan ni, I xpnah tggl taw.
sntyase ikot lau de tips bru.
huhu

myravea said...

Wah..ade my link entry..
thanks sis...yes!I ADORE sis atin!hehe..:)

PermaisuriMON~ said...

mcm mcm dak atin perlu tempuhi. nice to know her and u:)

Fitrihadi said...

wuu fatin liyana memang cantik.. dia ada gaya tersendiri.. yang penting dia yakin dengan diri walau apa je dia pakai.. that's wonderful! :)

::ct aman:: said...

nice blog...=)
new blogger,,salam prkenalan...
http://ctamanaqim.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)