Mar 8, 2010

percubaan untuk bertudung syria seperti Fatin Liyana...bolehlah, kan?

akhirnya...terealisasi juga keinginan saya.:D


dari hari tu lagi, saya syookkk semacam je tengok cara adik fatin Liyana pakai tudung ni.tapi segan lah pula nak bertanya.tapi sangat-sangat cantik dan saya desperate nak tahu. tapi, mungkin sebab dia dah sememangnya cantik, jadi pakai apa pun cantik, kan?



adik fatin liyana yang comel dengan gaya tudung itu




tanpa terduga, seperti orang mengantuk disorongkan tilam dan selimut, adik fatin telah membuat satu tutorial pemakaian tudung itu.terang dan jelas.tanpa berlengah-lengah, kecil tapak tangan, KLCC daku tadahkan....wow, ku amati betul-betul.begitu rupa caranya. dan, inilah hasilnya.tak secantik dik fatin, tambah-tambah pipi aku petak bulat macam pasu bunga semacam je.tapi bolehlah....haha.


::tutorial tersebut...::






apa lagi, kasi pecahlahhhhh......=D



percubaan pertama.





percubaan kedua.






percubaan ketiga.






banyak betul percubaan. ni kalau akt sekolah, gerenti peperiksaan betul-betul boleh jawab tak tengok kiri-kanan.heh. itu dua minggu yang lepas tau...baru nak cerita.actually, saya demam teruk dari semalam.tak dapat update apa-apa...ini untuk hari ini.azam ingin update banyak perkara.ingin juga blogwalking....layannn...;D




P/s: dik fatin, sori ye...kalau anak didik buat tak macam cikgu ajar.anyway, thanks banyak2 untuk turorial itu. and, gambar-gambar fatin itu, izinkan ye untuk display dalam entry ini.thanks again!


P/s/s:tiba je pia rasa mahu buat contest lah.....tapi contest apa yang best sampai boleh pecah panggung ek?


p/s/s/s:pia sedang demam sekarang...nasib dapat bubur MCD semalam. hari isnin dah dapat BIG MAC.mekasih buat yang sudi belanja...hilang kempuanan.(",) untung jadi orang demam.hoho

8 comments:

Peri PiA said...

nice :),ku dah cuba
tak secantik kamu
feel better darl'?
indahnya dimanja semasa demam

soffya said...

k.long je cakap nice...
ambil hati saya selalu:)
agak baik, tapi suara agak rock..tadi semapt pergi karoke kat wangsa walk dengan budak serumah.ikut saja...layan....
hu...nasib ada encik mangkuk yg baik hati.hehe

Fatin Liyana said...

hi kakak cntik !

wah cntik je sy tgk !kemas akk pkai! terletak je tudung tu kt muke akk. hee gmbre pulak..buat tutorial bodo2 je tp akk appriciate :) maceh kak!
nice!

psssttt akk cikgu ke? siyesss?? sempoi gle. i lyk ur style :) ade attitude lah!

soffya said...

adik comel,
itu bukan tutorial bodoh...tutorial doktor la..hehe.pastinya akak appreciate


2 org sdg mengambil hati sy.terima kasih.=D



ye dik...tpai cikgu yg sdg mencari jalan yang benar dan lurus...hoho. sempoi..tp msh ada hadnya.layan...

Diarihatiku1976 said...

oo menjadi ler... perubaan tu... leh teruskan.. tapi kan.. sekrang dah ada jual anak tudung yg dalam tu mcm-mcm warna.. mcm pengacara tv9 pakai.. sapa tu ekk lupa namanya... farah kot kalo tak silap..

soffya cik bulan said...

diarihatiku1976,
ye...betul.skrg dh ada ank tudung mcm2 warna..
bru ku beli kaler hitam.kaler yg ku minat sold out.huhh

CT said...

Cantik tu...kena yakin pd diri sendiri...hehehee

Mawar Merah said...

Cik Bulan ni cutelah! (^.^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)