Apr 28, 2010

diana daniella | indahnya ciptaan tuhan!



melayari blog gosip artis beautiful nara, terpandang gambar itu.ya Allah...cantiknya...indah sungguh ciptaan tuhan yang satu ini.maha suci Allah....kan?




ye, saya perempuan.belum lagi tukar jantina ataupun tukar selera...masih normal.tapi kecantikan dia tetap saya kagumi.satu perkara yang begitu menterujakan hati.masih tetap ingin memuji...masih tetap mahu menilik dari kepala sampai ke kaki....




masa dia buat show ABP hari tu dan keluar menyanyi dengan budak-budak AF minggu lepas, pesona dia begitu terserlah.harap dia tidak menggunakan kecantikan dia untuk perkara yang salah....:)





..psstt...jangan ambil gambar dengan DD, nanti nampak sangat kamu tak cun...hohoho...




p/s:ramai lagi juga artis malaysia yang cun, nanti kita belek satu-satu eh...

p/s/s:senarai peserta mentor musim 4 kan dah keluar, mana satu pilihan kalbu?

11 comments:

Peri PiA said...

mix blood,suare nya juga boleh tahan :)

embun d tengah malam said...

tiz zaqyah bagi aku lagi cun..heheheh

ardinihumaira said...

beliau anggun manis sweet jelita cute.. ha semua la hehe..

dni dah join contest senyuman tu untuk pia :)


Thank You Nuffnang



May Happiness Be Around You Now And Forever

fikaryna said...

cantik kena pakej rupa n akhlak..kan..

helena's said...

kulit dia tu..gebus!

fiD said...

ow... cantik diluar je cikgu...

penaberkala said...

ades, lawanya die ni

sugar2 kapas strawberry said...

huhu..cantik klu pndai jga diri ngn xsosial sgt ok la..
klu terlampau sosial gler2....
yg cantik pon da xcantik da kn cik bulan ?

Syuzana said...

salam..ada terbaca satu artikel tentang kajian perkahwinan campur....dapat anak yang rupa lawa, dan bijak =)
x hairan la kalau DD tu memiliki paras rupa yang cantik sebab dia miz kan ;)

Cik NaNie said...

Yup..dia cantik bangat..mata dia part yang paling aku ske..bulat

ElyaElmo said...

julia evans lagiu cantikkk :D
tak sukeee sgt ngn DD lepas insiden die ngn shamsul dulu..hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)