May 8, 2010

update sekejap.ku telah memilih!

....okay.tidak pening lagi.di PD sekarang...



he...okay, untuk kepeningan memilih dalam entry ini..bukanlah perihal jodoh, bercinta atau apa...isk, kamu ni.asal pening je, bab cinta.hehh.taklah..ia seratus peratus bukan bab bercinta, tapi bab lain...dan setelah memilih, ku di port dickson sekarang.ye, dan sekarang sedang update blog lepas waktu makan tengahari di bilik hotel tingkat satu Golden Straits Villa..




bukan untuk makan yang enak-enak, bersenang-lenang dan tidur nyeyak-nyenyak, tapi untuk satu kursus berbayar.tapi yang bestnya, dapat dua dalam satu.sebab ada kerjasama yang begitu erat. yang pastinya ia untuk masa depan yang selalu memeningkan kepala dan meresahkan hati sejak akhir-akhir ini.




semoga ia akan memberikan sinar yang bakal menghapuskan resah nanti.moga Allah mengizinkannnya...dan ye, saya berjanji akan mengambil sepenuh manfaat di sini.insyaAllah...harap tidak terleka dan terlalai.



memililih...sukar kan untuk menjaga hati dan memenuhi keinginan semua orang kan?jadi...saya perbuatkan sesuatu itu untuk diri sendiri...mungkin ini yang terbaik.insyaAllah...:)



fakta hari ini:
  • first time ke PD.terliur tengok laut.ye...akan ku jelajah pantai petang nanti...:)
  • mengantuk sebab semalam tidur lambat.huhh, padahal tadi sudah jeretuh dalam perjalanan.
  • ku banyak buat lawak bodoh dan peserta tak boleh duduk diam time seminar tadi.hehh, tiba-tiba jadi sangat nakal tak ingat bila dah jumpa geng ceko-ceko ah.
  • ceko-ceko ah tu nama kumpulan saya.nanti saya cerita eh.he..:D



p/s:maaf.telah lama tidak berblogwalking.insyaAllah, kerja-kerja amal akan kembali seperti biasa selepas pulang nanti...

p/s/s:anda gorgoeus?kalau anda gorgoeus dapatkan selendang saya pakai tu dengan hanya RM15.ada tiga warna....cepat dapatkan sekarang.kain material cotten.sangat best.nak pakai lipat macam tudung bawal atau pakai macam saya tu pun boleh....cepat!

18 comments:

Peri PiA said...

seronoknya...

iqbalsyarie said...

wah....seronoknya!semoga enjoy~

embun d tengah malam said...

have fun

.::WaNiE::. said...

tumpang menguap sebab mengantuk baru lepas makan ubat

huhuhuhu

NadiaShafiqa said...

cantik la tudung tu..

berkenan!!!

Pipi Muncet said...

gambar comell. hee.
nak ajak kapel ni
hoho XD

AiZ said...

datanglah terjah pantai langkawi pula.. ^___^



komen i punya entry juga ye ^___^
klik kuat-kuat>>Apabila seorang blogger marah

Cik Akma said...

pd mmg besttt~

Mr.Z said...

hehe..kat tmpt sendiri tak da pantai ke? ;)

soffya cik bulan said...

peri pia,
ye..sgt seronok sis.tp tdk berteman.:(

soffya cik bulan said...

iqbal,
he...thnks :)

soffya cik bulan said...

embun,
ngee...:)

soffya cik bulan said...

wanie,
aihh...menguap kt blog i ye

soffya cik bulan said...

nadia,
he..sila order :)

soffya cik bulan said...

pipi muncet,
gmbr je comel yop he..
ehh..jgn2..:P

soffya cik bulan said...

aiz,
jauhnya...kalau ada yg nak sapot, dtg je..he

aiz, sila sapot :)

soffya cik bulan said...

cik akma,
he...pntai kt kmn lg best.hohoh

soffya cik bulan said...

mr.z,
terlalu byk...smpi tknk tgk dh.hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)