Aug 13, 2010

jangan ajak main itu.takut.

ish. aku memang penakut dan memang tak nak ambil risiko. memang jenis gemuruh sangat-sangat. aduhai, jangan ajak aku main pelik-pelik. kata orang tak pelik pun, best apa. ohh tapi memang aku takut sangat. gerun. nak kata gayat tu tak lah, tapi gemuruh. rasa macam tak selamat sangat...ohh jangan ajak aku main itu lagi.


jadi, rasanya baik aku main yang kalau pun pening, tapi masih best, macam benda ni...

[spinner]




apatah lagi kalau orang-orang yang pendamping pun memang penakut nak mati juga.huhuhu tapi kalau pergi dengan mila memang tak boleh skip main roller coaster langsung. memang kena naik. dia tu berani sungguh. aku pun pelik kenapalah aku gemuruh sampai macam ni. banyak benda yang aku tak dapat main kat sana. space shot yang macam 44 kali tiang bendera tu, lagilah. kirim salam lah...tak pernah-pernah aku naik waima dah berapa belas kali aku pergi sana.

[roller coaster]



kalau yang ni pula lagilah. hehh, kalau orang bayar kat aku suruh naik pun ni, memang tak naik. minta ampunlah... tengok pun aku rasa dah macam nak menangis, kalau naik aku rasa hilang separuh nyawa aku ni.kau suka naik ni??siap kena tambah RM10/RM12 lagi tu untuk menakutkan diri sendiri.hilang akal apa???


[flying coaster]



ececeh. cuba kau tengok muka-muka aku dalam semua gambar tu. peace situ, peace sana, sengih situ, gelak sana, steady bhai dan ceria tak payah nak cakap. bergambar tak kalah, apa hal? ye lah, sebab tak kena naik kan. cuba kalau paksa naik? hancusss..hilang semua kegembiraan yang kau tengok ni. kau faham-faham sendirilah macam mana muka aku jadinya. grrrr....



Notabulan:
nanti kita cerita permainan yang tak menakutkan. eh, kalau penakut, jangan pergi genting, jangan pergi genting.mati kau nanti. hakhak

Notabintang:
hari ni ada kesempatan untuk menulis banyak sikit dan blogwalking...

Notapertanyaan??:
blog baru saya ni mudah loading tak?ringan tak?dan gabungan template, warnanya, tulisannya okay ke tak?sila bagi komen untuk panduan saya yerr....

10 comments:

Peri PiA said...

kite semua sepakat hai kampung pening lalat,hak2

Liza said...

xbest la tak naik, sofia.... try skali, mesti nak lagi. K liza mmg menjadi kewajipan naik semua benda. best!!

cik aiLebiu said...

hehe best tu main benda2 tu....

naz said...

haha baik pergi funfair je sofia oi

Kie-yu said...

hee
roller coaster ni ok lagi kot
ada lagi satu yg kena stand tu
lagi serammmmm

cik helena said...

cikhel suka!!siap main suh abg tu lagi sekali main roller coaster..hahaha

sugar2 kapas strawberry said...

yeah..x pnh naik roller coaster..tp cm best je!

Cesc Luzeza said...

kene ader cabaran bru la seronok..
but safety first k..

cik arnab said...

haha.. akak2.. naik la.. gmbr jer ker.hehehe.. kak, gane pakai tudung gitu? camne nak pakai ek? leh wat entri pasal pakai shawl dop..hehe

cik kumbang said...

wana merah paling menyerlah dalam setiap gambar tu...ngee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)