Apr 23, 2010

konsert Double Trouble 1 Mei, Stadium Bukit Jalil.

minat Search masa dalam kandungan lagi.haha



saya harap hajat kesampaian kali ni. hari tu kepingin betul nak tengok Amy beraksi di IB.tapi, tak ada sesiapa nak temankan.apatah lagi, tak ada sesiapa nk sponsorkan tiket.huhuhu...encik M pun sibuk.ada konvoi lah apa entah time tu.geram...




dan, kali ni gila teruja, masa he drive me to Kelang, bila dia cakap...

"saya dah beli tiket DT tu..."


"ohhh....yang 1 mei tu eh?"


"emm..."





hehh.saya diam sejenak.dalam hati gila teruja.tapi malu nak tanya, tak beli kat saya sekali ke?atau pergi berapa orang?dengan siapa?hehehe.dah-dah telan air liur jelah....sebab tahu kalau tanya, mesti dia jawab dengan kata-kata nista yang menjengkelkan.tahulah...encik M kan.




tapi dalam hati sempat juga cakap, tak payah tanya lah....kalau dia pergi tak ajak, merajuk jelah nanti.hahahha.gila jahat.tapi....



"emmm...nak ikut tak...??" dia tahu-tahu je apa dalam hati saya... :)




hehhh. saya pun sengih.sengih..........memanjang.buat muka comel :) encik M angguk.faham.yayy!



emmm, 60 % tiket dah terjual.lagi cerita, klik SINI...


p/s:teringin.kepingin.mengidam nak tengok Amy secara live.sebab bila dengar lagu...fantasia bulan madu je, start ah berfantasia...wakaka..)

p/s/s:berangan nak jadi rockers.tak tahu dari kecik lagi minat rock.mungkin sebab pengaruh abang zizie kot..:)kalau karaoke, nak layan lagu ella saja.bila tak sampai kod, bantai gelak...hahahha.macam hari tu, indra (kawan yang main gitar masa buat persemabahan malam teater) cakap, tak sampai...kod E, kod E...tapi saya hentam lain juga..hahaha.mesti beliau hangin kan?

3 comments:

Mr.Z said...

konsert ni mesti gempak kan. rocker malaysia perform..hehe

Peri PiA said...

kamu mau pergi ya,hav fun ya

xdpt bersama T_T

Peri PiA said...

hav fun ya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)