Apr 26, 2010

konsert double trouble 1 mei | betul-betul kempunan kali ni

baru ni saya baru je tersenyum :) senang.ye, sebab rasa kaki dah separuh masuk ke dalam stadium merdeka.cehh, angan-angan yang tak kesampaian.akhirnya, encik M tak dapat pergi dan dia kata...



"awak pergi lah okay....flight saya 30hb tu saya ingat sempat..."



emm, takpelah..dah tak ada feel nak pergi.merajuk, tapi kalau merajuk sekalipun, tak hadapnya dia nak pujuk...dan, saya lupakan sajalah.tak ada rezeki nak lagi.emm,walau hati memang frust tertonggeng-tonggeng.apatah lagi bila pergi blog wanie, huhh,beliau tayang tiket pulak...benci..:(


tiket DT (sumber:blog wanie)




dan, beginilah...mengadu kat blog lagi baik dari mengadu apa kat dia..hehh :( tapi kalau dia baca entry saya yang saya gila teruja nak pergi konsert tu, mesti dia terharu kan.hoho...:D



p/s: kadang-kadang, kita tak terfikir pun nak kenal orang macma tu, orang macam ni kan?tapi kalau Dia dah kata, jadi, maka jadilah.dan saya tahu, banyak kata-kata yang sebut, yang kita suka tak semestinya terbaik untuk kita, dan tidak juga sebaliknya...kan?dan saya kenal dia, pelik...lain dari lelaki yang pernah saya kenal...series.


p/s/s:belajar untuk menjadi orang yang lebih keras hati...sedang belajar.takmo cepat touching2 ye big girl?

4 comments:

iqbalsyarie said...

konsert apo tu?hehe..taktaw

embun d tengah malam said...

best tu

etomyam said...

memang trouble kalau tak dapat join double trouble hehehe

Peri PiA said...

erm,mmg xjadi kah?....hmmm

yes ur big2 girl,in this big2 world,hug~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)