May 4, 2010

konsert double trouble 1 mei | gambar sekitar kejadian part 1




itu keyword utama blog bicara dari bulan minggu ni.mungkin sebab ada 3 entry saya tentang konsert tu kot...nak baca klik sini.entry 1, entry 2 dan entry 3.



jadi, sebagai memenuhi permintaan pasaran, saya paparkan gambar-gambar di sebalik konsert itu.sila tengok je..tak perlu baca.hanya cerita dari gambar...:) saya cilok dari fb kawan-kawan.meriah sungguh.kedengkian itu makin terasa.ciskek sungguh.cess.cesss.dan cesss lagi.huuu...:P






fuhh..yang ni betul-betul semangat.. (penghargaan gambar di sini)

meriah..meriah...(penghargaan gambar di sini)



p/s:akan bersambung lagi...

p/s/s:tengok gambar-gambar orang untuk mengubati hati sendiri....nasib baik encik M dah balik bawa souvernier...hilang kempunan tak boleh tengok double trouble.he, coklat...coklat...:)

7 comments:

Peri PiA said...

xper,nti suroh en M belanja direstoran milik Amy Search..Cheng Ho,Wangsa Maju(ajak ku sekali,nge~)

p/s-nak cekelat :P

naz said...

pergh gila cemburu gua sama lu

embun d tengah malam said...

mesti best kan

suri said...

salam
wah..gempak sungguh cik bulan oi..rasa cam nak joimnt sampi ke bintang jer..heheh

cik bulan mana cenderamatanya? huhu..

mrsazmil said...

huhuh klu hasben bole layab dh lama dh ajak ni i sorang je layan x syiokkksss

Cik Akma said...

wuu mmg rockk! ahha :D

amira karmila said...

check out these Double Trouble T-shirts!
you'll love it

http://www.amirakarmila.com/2010/04/pre-order-double-trouble.html

SERIOUS CHECK THEM OUT!
SPREAD THE LOVE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)