May 4, 2010

konsert double trouble | terasa seperti orang kuat search & wings lah pula

...keyword minggu lepas...



cuba perhatikan..tentang konsert double trouble adalah keyword yang sangat popular dengan blog saya minggu lepas.he...sebab apa?sebab ada tiga entry tentang konsert tu dan hari ni ada satu lagi entry.bakal menyusul, lagi beberapa entry tentang itu...




haha.minat rock dari dalam perut ibu lagi..nak buat macam mana.wakaka.tambahan pula, abang zizie jadi perangsang minda.hari tu pun time encik M cakap tak boleh pergi, saya call abang zizie.dia jawab apa tahu...




encik zizie:mu tahu lah abang ni pencen dah bab-bab konsert ni.ada bini lening (sekarang) kena gari.hari-hari kena punch card."


cik bulan:kena gari...hahahaha (saya gelak kuat.gelak hodoh.dan tambah background, biar makin jahat dengar)


encik zizie:suka la...suka la...(suka=gelak).nikah kekgi tahu la....


cik bulan:he...takut bini.


encik zizie:oii...bukan takut bini.bini dok takut ke abang.



dan gelak lagi...hehe.dan lagi...:D



sekarang, dia dah beranak dua.fuhhh...sangat penyayang orangnya.cool....saya dikasihi beliau sedari kecil (eh, mu jangan bagitahu orang abang anak tunggal.kata mu adik abang ok)cepat je pesan....sebab takut orang kata anak mak.




last-last, umur 23 tahun dapat adik....sengih memanjang sebab kena pula (zie, cepat-cepat minta mak sain surat wasiat.karang kena bahagi harta @ orang kutuk....zie, nanti mu minta duit dengan mak, mak cakap...takde.takde....tak macam dulu dah zie...)macam-macam.



yelah, anak seorang semua dapat, kan?




p/s:tiba-tiba idea datang mencurah-curah.macam hujan.

p/s/s;tadi tanda karangan pelajar sampai pening.bukan sebab apa. sebab banyak gelak.haha, myspace semua ada..pening-pening.

7 comments:

.::WaNiE::. said...

up karangan budak2 tengokk hehehe

Mak Su said...

melihat kpd graf tu, mmg dah macam orang kuat dah :)

iqbalsyarie said...

peminat musik ya =)

NeenaAnuar said...

frusttt tak dpt nak pegi sbb tak der kat sini! uhukk.. uhuukk... :(

Shafie said...

wah..popular cmni blog awk..
bleh up trafik tu.ehehe.

deqyalalink said...

feewit cik bulan hebat ahh..deqya punye paling tinggi syanag cendana huhu ~

fikaryna said...

en.fika punminat rock..yeyeh..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)