May 5, 2010

konsert double trouble 1 mei | gambar sekitar kejadian part 2

 amy tetap unggul...:)
 wings...


ini sambungan entry yang lepas iaitu entry 1, entry 2, entry 3 dan entry 4 tentang konsert double trouble 1 mei hari tu...fuuuhhh, bayangkanlah 20,000 orang bersesak-sesak di stadium tertutup bukit kiara yang kecil tu.ungu yang berpenonton 2,000 orang tu pula buat kat bukit jalil.apa kepeliknya penganjuran konsert kali ni?tengok ni ha..bersesak-sesak peminat amy dan awie...






kera di hutan disusukan, anak dirumah, mati kelaparan...itulah peribahasa yang sesuai untuk menggambarkan situasi ini...betul tak?




(penghargaan gambar di sini dan sini)



p/s:dengar-dengar DT bakal beraksi di JB pula...fuhh, jauhnya....

p/s/s:bilalah Ella nak buat konsert besar-besaran macam ni...mesti gempak, kan? (DT tu ella dan saya.lagi gempak ye tak?hahaha.sila gelak sampai koma)

p/s/s/s:sepatutnya entry ini telah dipublish semalam, melalui auto post tapi kesilapan teknikal berlaku.cik bulan tak sedar pun ia terlekat di draft.haha.banyak sangat entry yang beratur.entah..teruja sungguh berblog semalam.:)

2 comments:

helena's said...

ooo pya g sini eh..cikhel g konsert tokio hotel.hehe

Peri PiA said...

bayangkan jika kite berada disitu,huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)