Jul 16, 2010

sejarah TOM my starz LG




Mungkin sebab dalam buku sejarah malaysia tingkatan empat tak ada tentang sejarah TOM, maka budak ni cari kat blog aku. sebab kau nak tahu, meh dengar sini, aku nak cerita lagi sekali pasal TOM ni, iaitu TOM Raja Farah, yakni tepat sekali bukan TOm Cruise, mahupun TOMyam serta TOM-TOM bak dan TOM n jerry, ye...



TOM ni bukan siapa-siapa pun sampai kau nak jadi agen CIA nak menyiasat bagai pasal dia. dia tu cuma seorang artis saja, hasil bintang realiti TV, iaitu rancangan mystarz LG musim ketiga. dia bukan genius yang telah mencipta satu formula baru untuk subjek KIMIA kau dan juga bukan mana-mana ADUN di negeri PERAK mahupun negeri Isketambola. bukan ye....



Tapi, yang meletupnya si TOM ni dan glamournya makin menjadi-jadi ialah bila timbul isu ni...

Siapakah Artis Wanita Juara Realiti Pukul Isteri Yang Sarat Mengandung?

Tom mystarz LG pukul isteri kekasih?

Tom mystarz LG | artis yang bersetubuh depan isteri kekasih?

Pergaduhan si TOm dan keluarga si isteri bekas kekasih

Kisah TOM pukul memukul

Kisah TOM dipukul

TOM mulut kurang ajar? 

Bahana SMS, TOM mystarz LG diperangkap

 

Okay, kalau kamu klik link-link tu nanti dapatlah apa yang kamu nak cari dan nak tahu sangat tu... sumpah dik, memang tak ada dalam buku sejarah malaysia ke, sejarah dunia ke..apatah lagi dalam ensiklopedia. wikipedia pun tak ada. kat arkib negara pun sama. 

 

Kalau mungkin ada pun di pejabat pendaftaran, sebab situ kelahiran dia didaftarkan sekaligus dia pergi buat I/C... mesti ada sejarah dia. baik, bagi tak menghampakan, ni sedikit profail si TOM...

 

Profail TOM mystarz LG

Nama : Raja Farah Afzal Raja Ikram
Nama Pentas : Tom
Alamat : Bandar Seri Damansara, Kuala Lumpur
Bangsa : Melayu
Agama : Islam
Tarikh Lahir : 31 Oktober 1985
Umur : 25


[sumber : mystarzLG 3]



Notabulan:
Hakhak, patut pun aku suka benar tulis pasal TOM, tarikh lahir aku sama rupanya...aku 31 OKTOBER 1986. Weh, jangan lupa pos hadiah kat aku nanti eh? (orang cakap, lahir 31 oktober ni comel-comel, eh, tapi aku rasa aku ni lagi comel dari tom ni. ye tak?hakhak. sila muntah hijau)

7 comments:

Cik Shiqa said...

ahakss... jgn jadi cam tom sudaaaa.hehehe

.::WaNiE::. said...

hehhe

haah aku copy paste komen cik shiqa

kahkahkah aci tak komen gini

ct fad said...

emmm...tumpang tanye, nak cari sejarah TOM..TOM..BAK..MAKYUNG DIDIK...ade tak..

soffya cik bulan said...

cik shiqa,
dia artis, tk kn sm...:)

kalao jd pn tkde press nk mik thu.hakhak

soffya cik bulan said...

wanie:
semua aci..
aci2 bukak pintu pun aci.
hakhak

soffya cik bulan said...

ct fad,
buleh.dlm arkib negara...hehe

blakepaghe said...

semoga hari jadi sama jangan perangai pulak yang sama.... adab melayu n tata susila Islam tu jangan dilupakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)