Jul 12, 2010

Tom mystarz LG | artis yang bersetubuh depan isteri kekasih?

entry ni







dan ini carian orang


 keyword aku semalam dari 12 am hingga jam 2 am. pasal tom mystarz lg je kan?


memang entry aku siang-siang semalam, sambil bersiarannya melodi jam 12.30 hingga 1.30 pm di aku buta entry tu, berdesut trafik aku naik lepas aku ping di innit nuffnang dan gengblogger juga facebook. fuhh, memang hot story tambah statement tu fresh lagi. mana taknya, orang lain tengah duk tengok sambil menghayati lagi, aku dah buat tajuk dah, sambil taip isi. hakhak, gila cepat tak?



 ada yang tak ekanl tom kan?


kawan, berdasarkan yang aku tengok tadi, aku rasa...Tom tu tak bersalah. bagi aku cuma terdapat salah faham kat situ. kalau betul lah benda tu dia buat, biasanya payah media nak dapat cop ha tu dia artis tu. biasanya kalau ye pun akan cover-cover.



ye lah, kau tengok perjalanan cerita ni mesej artis tu bagi kat sini, gila kau kalau betul, matilah artis tu.. memang jenis tak fikir panjang betul la, kalau betul cerita tu...tapi tadi aku tengok releks je muka si tom, macam tak ada apa pun. entah, mungkin juga ia kontrobasiversi untuk memfamouskan nama tom, siapa tahu kan? artis, ada kontroversi baru syok, baru naik bhai....kan?



apapun, aku harap kau orang janganlah tuduh bukan-bukan ye... harap entry ni bolehlah membersihkan nama tom walaupun nama tom tu macam tom tom bak dan persis kucing rumah abang azrul ni, hehe. selebihnya, kau orang nilaikanlah sendiri...ye...




Notabulan:
Bukan Tom and Jerry..


[suka tak?]

6 comments:

Kamsiah said...

tak kenal pun...fofular ke dia ni...

Peri PiA said...

harian metro hari ini,gempar!!!

tom kena belasah dgn keluarga bks kekasihnya

padahal semlm konon dah berbaik dlm melodi...hmmm

fikaryna said...

suka katun tom n jerry..

ardinihumaira said...

tu la kan.. dni pun search juga. hehe

.::WaNiE::. said...

actually

apa story nye

huhuhuhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

suka tom n jerry gak...
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)