Jul 13, 2010

TOM mulut kurang ajar? | komen anonymous pasal kisah TOM. baca dan nilaikan

          
 
 Anonymous said...
benda tak pening.. sms ade.. bukti2 ade.. email2 ade.. yang buat pening adelah wartawan kite sndri yang suke bertokok tambah.. wartawan mane yg tak tokok tambah utk lemakkan crite.. tak salah saye, antara tercedera akibat diserang, adelah seorg wartawan dr utusan also a sedara of tom.. so kena la die back up sdare sndri.. kan? pasal kena terajang tu plak, saye rase tom tu mulot kurang ajar.. tgk pakaian pun dh cukup. bukan nak menghina, dah tau nak berjumpa dengan KELUARGA orang, pakailah sopan skit nyah oiii!! hotpants kau pki?? kite pikir mcm ni.. klau nk berdamai, kite nak nampak presentable, menegakkan ape yg btul,n klau tgk balik.. kluarga si perempuan hadir dgn anak pinak sedara mara dgn majority nye prempuan, mestilah nak berdamai.. korg tak yah dgr crite org.. tgk secara logic sahaja.. masuk akal tak? sume ni adelah opinion shj.. July 13, 2010 1:12 AM

 [komen anonymous pada entry ini]



terima kasih anonymous dengan pandangan ni. namun kawan, ini pendapat dia sendiri, menganalisa apa yang terjadi berdasarkan berita, bukti-bukti, sms dan emel.... mungkin. cuma, part pakaian tu, aku setuju sangat. macam mana dia boleh pakao shortpants macam tu jumpa dengan keluarga orang untuk perbincangan macam tu pula? weh, kalau kau sosial lagu mana pun, tapi bila ada urusan macam ni, beradablah sikit. bukan hipokrit, tapi orang kata menghormati majlis dan event tu.



part mulut kurang ajar hingga dipukul tu, kita tak boleh cakap apa-apa sebab tidak berada di tempat kejadian, tapi kalau ada wartawan yang boleh ulas benda ni dengan telus, kan best? tak adalah assumption-assumption macam ni lagi kan...



tiba-tiba TOM jadi mashyur, adakah ini agenda sebenar?

[TOM yang tidak segah mana biarpun juara mystrz LG]




Notabulan:
minta wartawan menulis secara berhemah....bukan menulis macam blogger cap ayam macam aku ni...

kalau bukan sebab ia keyword popular aku sekarang, tak nak aku ikuti kisah TOM2bak ni..

4 comments:

Shafika Syuhada Rosli said...

susah nak cari reporter yg telus neh..

cik panadol said...

aku tak penah kenal dia...!!

mcm mana la nama tu nk gah walaupun dah jd juara kalau rezeki tu tak 'berkat'... org2 cmtu suke betol gunakan alasan ibu/bapa tunggal yg nk besarkan anak2 untuk meraih simpati org lain kt dia...

tp betol gak kata anonymous tu, kalo pon nk wat press conference ke, atau takat nk duk berbincang dan keluarga mangsa, pakai la sopan sikit...mcm tu?mcm bngun2 tido je trs g jumpe org2 tu...haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tom tom bak...
tom tom bak...
;)

sugar2 kapas strawberry said...

hoh?si tom ni pon nth pape.sokong anon.pakai nth pape.

cm xhot je tom ni.
cari publisiti murahan ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)