Jun 21, 2010

Portugal vs Korea Selatan | cess!! 7 gol! cess, cess dan cess!

Nak bagitahu ni, ni perlawanan pertama yang aku tonton sejak 'cawan dunia' bermula.. bukan sebab sengaja, tapi tak tersengaja. tu pun sebab mencongok makan mi depan TV ramai-ramai dan dekat gol yang ke-6 dah. sekali aku pandang, mamat tu lah... ye, sekarang dia dah main dengan Portugal, lupa...


sah, aku kenal dia tu.ngee, aku bukan nak cakap sangat pasal result bola ni pun, tapi aku nak cakap, dia tu buat aku ingat kan seorang 'kawan' lama...



ye, dia seperti mamat itu. mamat tu pun suka main bola lawan situ-sini
(awak cool macam dia masa jaringkan gol atas kepala tu.haha)


cik bulan:

aku tahu dia ni pun rajin baca blog aku... jadi, "untuk awak...kalau baca ni.... ye, saya ingat awak masa tengok dia...tapi awak kurus sikit. makan banyak sikit, okay dan jaga diri.salam dari jauh..."

8 comments:

Peri PiA said...

heh,kalo bkn menentang pasukan asia ku memang sokong team ciskek ni...

agak terganggu dgn perlwnan ini

xblh thn tgk CR senyum lps jaring kan gol,ciskek lagi :P

p/s-suroh si dia dtg ke blog ku juge :D

Uruchimaru @ kf said...

pasukan bekas negara penjajah itu berada pada waktu tepat sbb itu menang besar cik bulan..

psst kenangan lalu mengamit memori ka?

White Girl said...

Ini juga perlawanan pertama yang saya teng0k hehe

.::WaNiE::. said...

wawawawa siapakahhhh :P sweetnye

@ien_R@z said...

tak tau pape pasal bola.. ngeee~

tp kenal gak la jejaka dlm gmbr tuh.. hehe..

ardinihumaira said...

dni lom pernah tengok bola setakat ini huhu..

ardinihumaira said...

pia kena tag join contest ni ngan dni.. hehe

http://dnicontestgiveaway.blogspot.com/2010/06/photogenic-contest.html


dni dah join contest yang pia tag dni tu... hehe http://dnicontestgiveaway.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan-anjuran.html

hazman aka species1980 said...

hai...

sedikit pembetulan... sebenarnya team KOREA UTARA...not korea selatan... ;-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)